28 November 2011

tengok nie..no komen :)

*pic yang baru di edit*

amacam ?? santek tak ??? hahaha . semuanya photoshop !!

 yang nie baru yang original . poyo je kan muka aku time nie . tengah selekeh balek kerja je merayap sampai ke genting . haha . 

hai hai bai bai :)

assalamualaikum apa kabo ? kabo baik baik saja . hehe . lama rasa tak jenguk jenguk laman kesayangan koi nie . huhu . almaklum la bz ditambah kemalasan yang teramat nak menghupdate . mcm da terlalu lama je tak update apa apa kan ? busan dah aku dok nengok mende yang sama je keluar sekian lama nie . hahha . ngek !! ok lah . buat setakat nie yang nie je mampu aku update . sekadar nak update je at least ada jugak update something ya tak ? huhu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails