31 May 2011

luahan cintanku !









sesungguhnya saya amat merindui insan ini . MUHAMAD KHAIRUL AZIZI BIN ABDUL RASHID . i love u so much :) sampai ke hari nie masih belum tergugat lagi sayang saya pada kamu . rindu bila bersama kamu . rindu segalanya tentang kamu .  mintak mahap la saya selalu bad mood bila pikir macam macam pasal awak . huhu . tu jep saya nak bagitahu . harap awak masih setia dengan cinta awak kat saya .


p/s : hmmm . berjiwang karat jap . sebab saya sememang dah pandai berjiwang sejak kenal dengan dia nie kan . huhu . almaklum la kan da lama tak boley berijiwang nie . haha . apa pon tak boleh !




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails