19 April 2011

setelah tiga tahun bersama

kini . sudah tiga tahun saya menghabiskan sisa sisa perjuangan saya dari semester satu sampai lah tamat semester enam di POLITEKNIK JOHOR BAHRU . wow ! macam tak percaya jela kan . huhu . so dah tamat la zaman tak tidur malam sebabkan siapkan assignment yang tiap tiap minggu datang dengan final projek nya lagi kan . dah takde ok dah takde ! lepas nie kena get ready nak menghadapi perjuangan untuk mengejar kerjaya sebagai pereka grafik pulak . untuk step yang pertama nie kena mantap kan design dulu la kan . biasa lah orang bercita cita nak jadi designer kat TV3 . haha . hajat di hati la katakan dari sekolah lagi . termakbul ke tak ke lain nya hal la kan . huhu . 

SAMBUNG BELAJAR ?? ouh tidak buat masa sekarang . nak kumpul duit dulu ok . sebab saya nie bukan anak orang senang . nak kumpul duit nak beli kereta ! wow ! (belagak jela ko nie emma . berangan je lebih . hahah) . memang aku kuat berangan pon . haha . almaklum la kan . haih . sedihnya la . lepas nie dah tak dapat jumpa member member kesayangan semua . hukhuk . yang dekat tu pon belum tentu lagi dapat jumpa kan niekan yang jauh . no komen . 

selamat tinggal kawan kawan DRG 6A . semoga kamu semua menjadi designer yang power yang boleh kalahkan designer antarabangsa kita . yeah !! gud luck . kepada budak budak rumah saya , sara , mick , zati , zety , pichan , aku sayang korang semua . mwah mwah ! jaga diri elok elok . kahwin nanti jangan lupa jemput aku ya . haha . tak lupa juga buat kesayangan saya encik khairul azizi tersinta . huhu . jumpa kamu lagi . saya masih di sini untuk hari hari akan datang . awak jangan pergi jauh jauh ya sayang . kalau setakat kota gelangi tu saya boleh jejak la bukan jauh mana pon kan dari selancar tu . haha . berangan ! mwah mwah ! saya sayang awak jugak . hehe :) gudluck untuk kamu . moga cepat cepat kumpul duit . nanti saya masuk minang awak tunggu saya empat tahun lagi ok . hahah :)

selamat tinggal POLITEKNIK JOHOR BAHRU . tunggu lagi setahun saya datang hambek diploma saya . huhu . selamat tinggal pasir gudang selamat tinggal cahaya masai selamat tinggal delima dua selamat tinggal padi padi kat tepi rumah selamat tinggal istanaku selamat tinggal semua . sedih pulak rasa . huhu .

2 comments:

Aunty P Baek :) said...

ok . padi-padi tuh kene tuai k .

e.m.m.a said...

piza : tgu la tuan baru . biya dowg tai sndiri . haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails