26 April 2011

aloha night :)

ya . ALOHA NIGHT tema bagi malam pra graduan budak budak JRKV atau dalam ayat penuhnya JABATAN REKABENTUK & KOMUNIKASI VISUAL yang bertempat di HOTEL SELESA pasir gudang . huuhu . saja nak mention penuh penuh . malam yang sangat best dengan tema yang best sebab boleh pakai seksi seksi . almaklumla tema pon HAWAII na pakai bikini pon boleh . haha . tapi agak agak jugak la kan . malam nie boleh dikatakan malam untuk bersuka ria dan bergembira beramai ramai buat kali terakhir bagi bebudak semester akhir termasuklah haku . terima kasih junior semester 5 sebab da bagi tema yang best untuk kitorang bergaya di malam hari .

so , dengan cubaan kedua gambar gambar telah pun diupload . buat kawan kawan DRG 6A , korang memang terbaik la !

sara dengan mick

zety 

bini naga (zati)

dari kanan : mick, akak, miza, mira, qaiyah dan juga nurul (mahap yang belakang tidak dikenalpasti identiti . hehe)

izzah, nurul dan qaiyah

papa syaza n mick

ha . yang nie saya ok . kain pinjam beg pon pinjam . haha

dari kanan : nurul, izzah, mira, sara, mama zue 

bersama lecturer kesayangan ENCIK BAD yang pernah ajar TEORI WARNA masa sem satu . huhu .


p/s : so . amacam ? best tak dressup kitorang ? berbunga bunga belaka . huhu . apa apa pon kami enjoy ! terima kasih buat krew yang terlibat :)


1 comment:

Redha1989 said...

haku mana? smpai ati ko nie huhu T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails