08 March 2011

takde mood ~

 
hmmm . penat penat je aku kelam kabut balek dari CS tadi semata mata nak kejar masa sebab nak keluar dengan dia . alih alih tak jadi pulak . hmmm . memang buat aku takda mood la kan . penat je kan aku tunggu berejam da siap mandi da charge fon penuh penuh dah siap segala . haih . kalau tahu la memang aku tak balek lagi tadi . penat je berkejar masa . nak keluar dengan dia punya pasal . NAK KELUAR BUKAN NAK KENA IKUT PERGI MAIN FUTSAL ! ok . haih . besok dah nak pergi pahang . last last minute la baru nak ada hal macam macam kan . haih . nasib nasib . haih . takpe la . nak buat macam mana . aku dah takda mood nak buat pape sekarang . hadoi ! tetiba pening pening lalat lak malam nie . aaarrrgghhhh !! bodoh la sial ! segala macam buat hal nie pahal kan ??? dengan line yang macam haram jadah ! WTF !!! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails