01 March 2011

lelaki zaman sekarang ~~

yep . lelaki zaman sekarang . baru nie aku post pasal perempuan zaman sekarang kan . hahah . so kesinambungan la nie . lelaki ke perempuan ke sama je belaka . perangai masing masing macam haram . haha . ok ok . berbalik dengan tajuk utama aku yang kat atas nie ok . lelaki ya lelaki . bukan perempuan atau pun separuh separuh . lelaki tulin ok . huh . macam macam perangai ada . lelaki sekarang dah makin tak boleh percaya . ada yang cuba nak ambil kesempatan la nak kikis mengikis la apa la tu la nie la . hadoi pening ! ingatkan orang perempuan je yang sikap macam tu . pelik pelik . memang orang dalam dunia nie sangat pelik !! boyfriend aku ?? haha . memang semua lah ada kat dia . segala macam yang buruk yang baik la kan . haih . malas nak cerita banyak banyak . jap lagi terngumpat pulak . haha . sory yep sayang . memang lelaki sekarang tak boleh dipercayai 100 % . even 50 % tu pon masih was was lagi nak percaya . haih . kalau sayang ke rindu ke cinta ke kasih ke suka ke biar ditunjukkan dengan percakapan bukannya perbuatan ok . haih .

************************

 penat la macam nie . hari nie gaduh lagi . pasal hal yang tak sepatutnya pon nak jadi isu kan . pelik beno aku . memang aku makin meluat la kan . makin lama makin kerap lak bergaduh . pasal mende remeh lak tu . hadoyai . aku pelik betul la . asal perangai makin teruk nie ?? cuba pikir family sikit boleh tak . jangan nak buat ikut sedap sendiri je . haih . umur memasing da 21 kan . dah boleh pikir ke depan dah . bukan terperuk dengan dunia imaginasi lagi . banyak mende aku tak puas hati lagi nie . rasa macam dah fed up dok ulang mende yang sama tapi nanti buat jugak . masuk telinga sesuku je pas tu keluar balik . haih . rasa macam nak angkat kaki pon ada jugak . makin menyampah !! haih . dah la . aku malas da nak bising bising sejuta kali . ada  otak pikir sendiri lah . dah besar panjang kan . dah layak kahwin da pon . lalalalaa ~ mata aku da makin melayu . penat berjogging pusing 3 round tasik layang layang tadi . so . moh ler kita tidur melayari kapal selam memasing . 
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails