22 March 2011

LAST SEMESTER :)

haih . takda modal nak bercerita nak menghupdate post baru . minggu nie minggu yang paling bz almaklum la kan minggu depan da assessment dan juga VISCOM SHOW merangkap minggu last aku belajar kat politeknik premier JB yang tak berapa nak peremier sangat tu . huh ! lepas tu kena prepare untuk  paper keusahawanan pulak . everything will be last this semester . yeah ! tak sabar beno rasa . pas tu dah tak payah pikir pape . duduk rumah goyang kaki je sebelum mulakan alam baru . huhu . haih . nak cari  kerja pulak nak kumpul duit nak penuhkan azam aku untuk tahun nie . huhu . insyaallah :) ok ok . penat penat dah taip nie . saja suka suka nak hupdate untuk sekian lamanya  tak mengongnine nie . huhu . i wish a very GUDLUCK to all JRKV students for our final next week :) ngggeeee ~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails