05 February 2011

rindu :p

hukhuk . rindu nak berambut panjang macam dulu . rasa nyesal pulak potong dulu kan . haih . pengaruh mereka kuat sangat la nie beriya suruh aku potong rambut kesayangan aku yang dah simpan dari sem 1 . huh ! takpa lah kan nak buat macam mana . huhu :) masa potong rambut tu nengok balek rambut yang dah kena potong tu . fulamak . sayang nya la siyoott ! tunjuk kat my sayang . huh . tak terkata pape la kan . ya ya . saya kena marah sebab potong rambut !! haha . dia kata dia sedih . ya ya . saya pon sedih pon sebenarnya . haih . sory ya sayang :)


nie gambar masa sem 3 . rambut aku time dah panjang takat bahu lebih lebih sikit lah 


yang nie pon sama juga . rindu nak buat rambut macam nie nak ikat nak style kan macam nie lagi . huhu . my sayang suka aku buat rambut macam nie . dia cakap macam korea . hahah . kelakar jela kan . aku rasa poyo je yang lebih . wahaha :)


hah yang nie masa sem 4 masa prakikal . dah makin panjang kan rambut aku ? huhu . dia pon suka nengok masa aku time nie . cinta pandang pertama la katakan . huhu . sebab rambut punya pasal . dari rambut turun ke mata pastu turun ke hati pulak . errkkk . boleh pulak cam tu . haha . pape jela kan :p 


nak balek rambut nie boley ? cepat cepat sambung balek . wahahah . 


haha . masa nie tengah poyo gila kot . dengan mekap takda rambut serabai rasa selekeh gila . dah lah meminjam baju zety . besar kot sebab time nie kena ikut mak beliau pergi kenduri kahwin kat tempat beliau masa tu . fulamak . first time kot dressing macam nie . simple ! no mekap ! haha . masa nie jugak tengah tunggu my sayang datang dari jauh semata mata nak jumpa . dating untuk kali kedua . masa nie lah . huhu ~ bukan dia je . si melaty aka boyfie zety pon nak datang juga . tapi datang secara berasingan lah . sebab memasing duduk lain lain tempat . almaklumla memasing tengah praktikal kan .


hah . nie rambut aku masa first time potong . pendek kan . pendek terus !! hambek kau ! nak sangat aku potong kan . haha . tapi sekarang dah panjang dah . panjang juga la kan paras bahu . huhu . bila rambut aku nak panjang balek nie ? hadoi . tunggu jela kan :) dah tanak potong rambut dah nak tunggu sampai panjang macam dulu dulu hehe :p 
"rambut , cepat panjang ya ? nanti saya boleh belai belai awak macam dulu lagi"




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails