10 February 2011

perempuan zaman sekarang

ya . perempuan zaman sekarang lah takkan zaman kadok lak kan . pelik pelik . suka cari pasal (cari pasal ke ?) ntah lah aku pon tak paham . dah tahu orang tu dah ada girlfriend yang kau sebuk sebuk tergedik gedik terkinja kinja macam kau punya boyfriend tu nape kan ? aku bukan nak marah ke hape kan . tapi kekadang tu cuma terkilan la sikit dengan sikap sesetengah pihak tu . ya ya . mereka pon kawan aku kenalan aku juga . tapi aku tanak lah judge mereka tu perempuan yang tak baik . haih . kekadang tu pon kesian juga nengok member member sendiri . boyfriend keluar bersuka ria dengan perempuan lain (bukan skandal atau seangkatan dengannya ok) . sedang kan diri sendiri di hantar pulang ke rumah macam tu jep . kata segan so tak payah la nak keluar kan . nie tak . haih . hmmm . entah lah . tak tahu nak cakap apa dah . cakap lebih lebih pon apa aku dapat kan . aku cuma kesian je . sebab perempuan tu pon kawan aku juga . ada juga sesetengah perempuan suka rapat rapat dengan boyfriend orang . sampai kekadang tu jeles jeles sampai gaduh gaduh . haih . nak kawan pon jangan lah sampai macam tu kan . mereka tu bukan boyfriend anda . harap maklum sekian terima kasih ok . haih  . pape jela kan . aku pon da malas nak membebel panjang panjang nie . kena bersiap pulak nak pergi kelas petang nie . dah lambat sudah . hhuhu :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails