22 February 2011

anniversary (^_^)


yeah . hari nie genap la satu tahun saya bersama si dia . ya . si dia . kesayangan saya . cinta hati saya . segalanya buat saya . hehe . berjiwang lak kan . takpa . bukan salu pon . huhu :) tak sangka kami boleh bertahan sampai sekarang . ya lah kan aku couple sebelum nie pon bertahan ta sampai pon sebulan . bukan jodoh aku kot . hehe . nak buat macam mana . ok ok . saya cuba buat yang terbaik untuk hubungan saya dengan si dia . kalau ada jodoh merasa la nasik minyak kami . huhu . (gatal kan aku?hehe) takpa . tak salu pon . 

saya sangat gembira untuk hari nie . gembira sebab hari nie anniversary kami berdua . walaupon baru satu tahun . sangat bermakna ok ! tapi sedih juga sebab tak celebrate pon . hmm . nak buat macam mana kan . kewangan dah tak kukuh sekarang . duit dah banyak habis kat esaimen . print untuk satu esaimen pon dah beratus . mati haku macam nie . POKAI !! takpa lah . anniversary je pon . tak celebrate pon takpa kot . tapi . aku tetap sedih ok sebab ta dapat sambut ! huhu . 

p/s : buat sayang saya en khairul azizi . happy anniversary ok . sayang abang ketat ketat tiap hari . harap masih ada tahun lagi untuk kita sambut bersama . kalau dipanjangkan umur dan dipanjangkan jodoh . insyaallah ok :) 



SERIBU KALI SAYANG SERIBU KALI CINTA SERIBU KALI RINDU

~ MUHAMMAD KHAIRUL AZIZI BIN ABDUL RASHID ~
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails