21 February 2011

AKU TENSYEN !!


aku tengah tensyen gila babeng sekarang nie !! rasa nak mengamuk je nak bunuh orang pon ada jugak nie . aku benci orang yang cakap mende last minute nie . macam haram !! cakap banyak banyak yang menanggungnya kami dan termasuklah aku ! huh ! cakap macam keling . cakap nak pra assessment buat 7 haribulan 3 . alih alih besok pulak ! nak cepatkan tarikh la apa la . hadoi . tensyen kot . kalau satu dua kerja tu takpa la . nie tak semua item nak kena siapkan besok jugak ! halamak . memang aku nie robot la kan . satu hari aku ta makan arinie . haih . lapa . nak masak dah tade pape yang boleh dimasak . harinie print semua kerja dengan beli mounting board lagi dah habes banyak ! aku dah pokai sekarang ! waaaaa ! nak makan pon kena berjimat cermat dah sekarang . dua hari sekali je makan ok ! takpon makan makanan yang tak berkhasiat tu sampai botak kepala . huh !



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails