26 December 2010

pulang ke JB

haih . balek sorang jugak la aku tadi . sampai kat terminal larkin ingat ada orang nak datang jemput . ceh . macam tak biasa pulak kan balek sorang sorang . padahal selama nie pon balek sorang sorang jugak . rasa macam ada orang janji janji nak datang jemput je kan . huhu . aku mimpi ke ek ? huhu . ngek la weyh . pape jela . da takda mood dah nie . huhu . :p haih . rasa nyesal la pulak kan balek awal pagi hari nie . macam orang bodoh dok kejar tiket awal pagi . beriya suruh aku balek awal awal . nak pegi sana lah sini lah buat tu lah buat ini lah . padahal kosong . hampeh . tade pape . huh ! kalau tahu tayah la aku beriya nak kalut kalut balek tadi . eeee . BONGOK !! geram ! kesian bapak aku la pulak kan . baru je nak makan aku da nak balek . haih . menyesal tak sudah ! huh ! lepas nie tolong la jangan berjanji pape dengan aku ya . huhu :) whatever la kan . 

25 December 2010

TIOMAN

tak sabar rasa nya nak pegi bercuti dengan mereka mereka yang tersinta 
huhu . 
with my sayang
cik zety dan en melaty
ana dan apai
sapa sapa yang nak pegi jom la join 
 menghabiskan masa cuti bersama
tak sabar kot
 3 FEBRUARI wait for us
huhu
=)
last semester yang sungguh bermakna


22 December 2010

HAPPY BIRTHDAY !

hari ni genap saya berusia 20 tahun . huhu . memang tak disangka la kan . na buat macam mana umur da meningkat . bak kata si dia "DA BOLEH KAHWIN DAH NI" hahha :) hari nie jugak birthday bakal mak mentua la . huhu . selamat ulang tahun kelahiran ye mak . oppsss . belum lagi ok . hehe . pape pon saya nak berterima kasih kepada yang tersayang dan tercinta MUHAMMAD KHAIRUL AZIZI sebab sudi sangat sangat mengajak pergi print semata mata nak kasik surprise . hhuhu . i love the roses n necklace . very nice and sweet sangat sangat . mekaseh ya sayang . mwah :) nanti upload pic sebab sekarang tersangat sangat la bz nak siapkan sketches n others assignments . buat kawan kawan yang sudi wish birthday saya . terima kasih banyak banyak la walaupun tak sempat nak balas . buat housemate tersinta ZATI ZETY PICHAN tengs . mwah mwah kat korang .buat makcik saya selamat ulang tahun perkahwinan yang ke berapa pon tak pasti la kan . pertama kali dalam hidup dapat bunga dari orang yang tersayang . wow . sangat sangat bermakna ! pertama kali dapat surprise yang macam nie . semua nya pertama kali la senang cerita . huhu . nak buat macam mana kan . rezeki nama nya . huhu . nway terima kasih buat semua yang wish saya pada malam ini . mwah :) sayang korang semua :) .

15 December 2010

HANYUT

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku
Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa


Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku
Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu 


Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka
Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

masalah masalah dan masalah lagi !

hmmm . gaduh lagi . entah la dah tak tahu nak cakap pe lagi la kan . biasa lah dah couple lama lama nie kan macam macam masalah timbul . ada jela mende yang tak kena . salah sikit pon nak merajuk . lambat sikit pon nak merajuk . haih . entah lah . dah perangai aku macam nie nak wat macam mana lagi kan . dah la kuat cemburu . cepat merajuk . cepat nak marah . haduh . fenin aku . tengok jela sampai bila baru nak ok . aku pon malas nak cara . malas nak mulakan . kalau dia dah bosan dengan aku pon nak buat macam mana lagi kan . depends la . decide jalan yang terbaik . aku nie pon bukan nya baik sangat . ramai lagi yang baik baik kat luar sana . yang cantik . yang cun melecun . tak macam aku . hampeh . takda pape . huh . aku tahu aku salah . minta maaf . kalau aku tahu la aku tak buat muka penyok aku semalam. haih . pape jela . takde mood nak wat pape . semua kerja tak jalan . rasa macam dah diabaikan . dah tak dipedulikan . and whatever la kan . haih . malas la pikir banyak . karang ada jela benda yang tak baik dalam kepala hotak aku nie . pape pon . saya nak mintak maap kat awak MUHAMMAD KHAIRUL AZIZI . saya bukan yang terbaik ~

12 December 2010

selamat hari tua AIN !

budak kat atas nie nama dia nur hidayatul ain . kitorang panggil dia ain jela kan . AIN SANI . ada tiga orang yang nama ain nie . haih . payah beno la kan . pape jela . 
tanggal 11 DISEMBER 2010 genap sahabat saya yang ini menyambut kelahiran beliau yang ke 20 . happy sweet 20 ain . moga panjang umur dan murah rezeki ya . aku je yang lambat lagi . dah nak hujung tahun baru nak lahir . huhu . 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails