19 August 2010

pikir memikir .

susah hidop ada dua keluarga nie . yang satu camnie punya hal yang satu lagi macam tu punya hal . haduh . tensyen . dua dua nak kena jaga hati . tak tahu nak ngadu kat sapa . somebody please bawak aku lari jaow jaow dari dunia nie boley tak ? tak tahan la . ahaha . korang tak rasa apa yang aku rasa . so jangan nak suka suka judge aku macam macam ok ? raya nie tak tahu nak raya mana . macam tanak balek kampung je boley ? dua dua dok berebut suruh balek rumah masing masing . pas tu nak marah marah lak . lemah la siot . menyampah lak rasa . tak baik tak baik . ada masa lagi seminggu je lagi untuk aku buat keputusan . haha . rasa macam nak beraya kat taman cahaya masai jalan delima 2 je . ok gak tu . hahahaha

******************
pas raya nak kena pikir banyak kerja lak . event da start kena handle . sukan jabatan dengan viscom show . tema sedang dibincangkan . olahraga lagi MSP lagi final project lagi . haduh . penat penat . ada lagi bape minggu je da nak cuti sem . macam biasa cuti kitorang yang dulu start . no final exam . so just tebalkan telinga untuk assessment final yang suka na marah marah tu . haih . menyampah . aku pon da malas nak mengarot panjang panjang . penat nak menaip nie . senaman jari la katakan . haha . 
WHATEVER 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails