19 August 2010

pikir memikir .

susah hidop ada dua keluarga nie . yang satu camnie punya hal yang satu lagi macam tu punya hal . haduh . tensyen . dua dua nak kena jaga hati . tak tahu nak ngadu kat sapa . somebody please bawak aku lari jaow jaow dari dunia nie boley tak ? tak tahan la . ahaha . korang tak rasa apa yang aku rasa . so jangan nak suka suka judge aku macam macam ok ? raya nie tak tahu nak raya mana . macam tanak balek kampung je boley ? dua dua dok berebut suruh balek rumah masing masing . pas tu nak marah marah lak . lemah la siot . menyampah lak rasa . tak baik tak baik . ada masa lagi seminggu je lagi untuk aku buat keputusan . haha . rasa macam nak beraya kat taman cahaya masai jalan delima 2 je . ok gak tu . hahahaha

******************
pas raya nak kena pikir banyak kerja lak . event da start kena handle . sukan jabatan dengan viscom show . tema sedang dibincangkan . olahraga lagi MSP lagi final project lagi . haduh . penat penat . ada lagi bape minggu je da nak cuti sem . macam biasa cuti kitorang yang dulu start . no final exam . so just tebalkan telinga untuk assessment final yang suka na marah marah tu . haih . menyampah . aku pon da malas nak mengarot panjang panjang . penat nak menaip nie . senaman jari la katakan . haha . 
WHATEVER 

samat hari tuwe KDAY ! !

HAPPY BIRTHDAY TO ENCIK MOHD KHIDIR BIN JALIL 
moga panjang umur n murah rezeki
takde present tok ko tahun nie 
hahah
sory la der
ko janji nak datang kan hari nie ????
aku tunggu mesej ko
tak datang siap la kan
aku ugut nie
hahahah
selamat hari tua sekali lagi
aku tak sayang ko 
wek wek
jangan lupa taw taw 


05 August 2010

tade motif . saje . suke suke .

da lama rasa tak update laman aku nie . almaklumlah tengah busy sekarang banyak kerja nak kena siapkan . untuk final project lagi . huh . memang tensyen gilak la kan . asal ek naik sem nie makin malas gila nak buat kerja . aku menyampah la nak kena sketches sketches nie . lemau aku . haha . ahh persetan tu semua . ade aku kisah ke ? janji kerja aku siap sudah la kan . 

rindu la kat family . rasa macam nak balek tapi.... haih . susah susah . macam macam masalah melanda sekarang nie terpaksa la tahan lu niat nak balek . huhu . takpa la kan nak buat lagu mana lagi . lagu tu jela . haha . 

huh . da takda motif aku nak mengarut sekarang nie . da makin malas nak update . da malas nak belajar . tensyen dengan serabut otak da berguni guni tunggu time nak campak jaoh jaoh je . haha . rasa macam nak berhenti belajar pon ada gak nie . haha . tapi tak buley tak buley . sian kat bapak aku nanti . huhu . da ar da malas aku nak type panjang panjang . nak gi mandi sebab aku belum mandi lagi nieha . ada budak dah bebel bebel suruh aku gi mandi . haha . bagus bagus .


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails