29 July 2010

SHIT !!

hmmm . geram gile aku . sakit hati . hmm . "janji" nak kuwa . penat je aku siap siap lincah lincah cepat cepat . last last tak kuwa pon . kalau aku taw awal awal memang jangan harap aku nak bersiap . hmmm . sakit hati sakit hati . pas nie tayah la ajak aku kuwa dah . tak tepati "JANJI" . aku benci "JANJI" . len kali jangan berjanji dengan aku kalau tak buleh nak tunaikan . memang aku bertambah tambah benci perkataan "JANJI" la kan . aaaahhhh . DAMN SHIT !!!! BENCI BENCI BENCI !!!!

23 July 2010

edit mengade

saje gedik gedik ayam dok upload pix budak nie 
edit edit sikit
saje gatal tangan 
nengok budak nie macam hensem je kan
wawawawa
tetibe na puji puji lak
sayang sayang
i baru pasan yang u nie hensem gak ek
da 5 bulan kapel baru hari nie i pasan
huhu
ada selit gambar u dengan sapit kesayangan u  tu
haih
tetibe rindu lak
weee~~





20 July 2010

kepada ENCIK "S"

mintak maap la aku terbaca lak ko nye status kat fb . bukan aku sengaja ey ? tetiba aku nak terasa lak macam ada ada kaitan dengan aku la pulak kan . ko jangan salah paham lagi sudah ar . haih . da bapa banyak kali aku dah cakap post post aku sume nie takde kena mengena langsung dengan ko . napa perlu ko nak terasa segala ? ada ke aku mention nama ko kat situ ? bukan ko sorang je yang wujud dalam dunia nie . haih . haih . sory la beb . wa memang takde niat langsung kot . tolong la jangan salah paham lagi . adoyai . penat ar aku camnie . tak layan kunk ko pikir aku nie macam macam lak . ok . ok . aku memang terasa gila dengan ko nye status tu . sebab aku pena marah marah ko kat belog aku nie . tapi tolong la . tak semestinya aku sumpah seranah tu nak tujukan kat ko . ok . ok . aku salah . dulu punya cite stop stop la wey . kan aku da cakap ITS OVER . dah tu yang ko nak terasa lagi pahal ?haih . musykil tol la . please la . aku takda pon suruh ko baca blog aku nie . nak baca baca jela n dun ever ever judge me badly . ok . aku memang jahat pon kan . dah tu ko tak puas hati dengan aku lagi ke ? aku pon kalau boleh tanak la ada kaitan langsung dengan ko . ko dah lama dah pon tak wujud dalam pale otak aku nie . aku tak maki maki ko pon kan ? ada ke aku sebut nama ko kat pos aku tu ?? ada???eh please la . dulu ko gak yang cakap tanak masuk campur hal aku . bila aku post someting jahat sikit ko nak terasa lak pahal ? haih . dah la wey . sory la kalau ada kaitan dengan ko hape ke kan . aku takda niat langsung nak cakap macam macam pasal ko . aku da tak amek tahu dah pasal ko . tak perlu la ko nak tuduh aku macam macam . tak semesti nya ko sorang je yang aku penah kenal . ingat sikit . sory la wey . aku malas da ar nak gaduh gaduh nie . ko dengan hidup ko aku dengan hidup aku la . jangan amek pusing la kalau aku nak cakap papa . aku pon tak hingin la nak amek tahu pasal ko . lantak la ko dok depan mata aku ke hape ke . ada aku kisah ke sekarang nie ? haih . da ar aku takmoh nak rosak kan mood ko mood aku . banyak lagi mende yang ko nak kene pikir kan . so pas nie kalau nak baca blog aku nie baca jela . jangan la nak judge papa . nie laman aku nak ngarot . so suka hati aku la nak post apa pon kan ? ok .ok . terlebih membebel pulak . sory la beb . wa takda niat pon . kalau ko terasa aku mintak maap banyak banyak la . pe yang penting aku tak cakap pasal ko pon . da ar malas nak type panjang panjang . ko pikir pikir sendiri la pas nie .

19 July 2010

tade mood

huh
aku nak jerit kuat kuat ar
aku nga geram giler babeng nie
tak tahu nak lepas kat mana
so 
belog kesayangan da jadi mangsa
sory sayang
haih
tak sengaje ouh
nak marah marah je rasa nie
almaklumla kan orang gila macam ak nie
memang bermasalah sokmo
tahu nak marah aja
pasal mende remeh pon nak kecah pahal kan?
asignment bertambun takley nak wat
apa macam?
sapa mau tulun bikin idea nak wat sketches?
pale hotak wa da hang
taley nak pikir pape
maybe kene hantuk hantuk pale kat dinding baru nak kuwa idea kot
hohohoho
mungkin la
ahh
pegi mampus la kan
susah tol hidup bermasalah nie
banyak mende nak kene pikir
sampai satu masa orang orang yang aku sayang pon jad mangsa
hmmmm
nak wat cane kan
so korang korang bek jauh jauh dari aku
jangan kawan ar dengan aku nie
jangan rapat rapat dengan aku
biar je aku sorang sorang
ko tinggal je aku
ok tak??
takpe 
ko bukan nye sayang aku pon kan?
huhuhu
da ar
maken lama maken ngarot lak layan pale otak mengong aku nie
hahhahaha
ADE AKU KISAH KE??
WHAT EVER LOSER!!

sakit jiwa hati limpa 2 !

hmmm
tade mood nak wat pape la wey
nak siapkan assignment pon tak buley
idea takmoh kuwa
banyak mende nak kene pikir
sumenye dok sesak sesak pale hotak
ah memang aku tensyen gile babeng la kan
banyak sangat mende mikir
nak tido pon ta buley
haih
pe sudah jadi sama aku
memang aku nie ditakdirkan hidup macam nie kot
sikit sikit pendam sikit sikit pendam
bagus bagus
sangat bagus
baik ko mati jela emma oit
tade sape nak nak ambek kisah pasal ko dah
hahahhaha
AKU TADE MOOD LA SIAK!
jangan kacau aku
ko pegi main jauh jauh ar bengong
jangan nak sebuk sebuk kacau hidup aku
wey bangsat ko paham bahasa tak?????



sakit jiwa hati limpa !

MOOD : tak puas hati gilak babeng !

rasa macam nak hempas hempas kepala kat batu besar
kasi mati cepat
wa dah tak tahan
nak jerit satu dunia
"PERGI KAU JAUH JAUH!!SHUUHHHH!!"
tapi apa je yang aku buley buat
nak cakap banyak pon tak buley
better keep silent than talk to much
what for??
ah
lu pikir sendiri la kan
wa nak marah marah apa wa dapat??
bikin wa lagi panas ada ar
bikin wa nak ngamuk
memang wa nak ngamok la kan
wa bencik gilak
lu orang memang suka bikin wa panas hari hari apa cita???
eh
AKU BENCI KO LA GILER!!!!
FULLSTOP!!

16 July 2010

suka suka . . .

TERASA
SANGAT SANGAT SANGAT
TAKPE
TAK KISAH
:)

mencuri tag !

1. Perkataan yg suka sebut :
DAH TU ? OPKOS LA !

2. Saya sedang mendengar :
BUNYIK UJAN YANG TURUN DENGAN LEBAT NYE . haih . na balek pon ta buley ma .

3. Mungkin saya patut:
BALEK UMA SECEPAT YANG MUNGKIN SEBAB WA DA LAPAR KOT

4. Saya suka :
opkos la TIDO TIDO DAN TIDO haha LAYAN TENET ONLINE FACEBOOK pegi kelas yang membusankan haha

5.Sahabat-sahabat baik saya :
awak kot . .

6.Saya tak paham :
kenape ada lagi orang yang suke nak bangga bangga diri . budjet vouge na mati . hah memang aku meluat tahap babeng la kan . 

7.Saya kehilangan :
pen aku yang banyak banyak dalam pencil box aku tu ! plek tol la . pantang bawak kuwa !

8.Ramai yang berkata : 
"bila nak bawak kitowang berjalan jalan nie ?" kata zety dan kawan kawan . hahahhaha .

9.Cinta itu adalah :
" subjektif dan positif (: " bak kata cik zety

10.Di suatu tempat, seseorang sedang :
berinternet sampai tak tido malam . tataw la sape kan . kadang kadang dok gelak gelak sorang sorang lam bilik atas


11.Saya akan cuba :
buat sume mende dengan sebaik mungkin


12.Ayat SELAMANYA membawa maksud:
aku tetap aku
selamanya anak mak bapak aku walaupun da berpecah belah
selamanya tetap FATIMATUL ZARIAH BINTI AHMAD SOPRI

13.Telefon bimbit saya :
 
Sony Ericsson kesayangan W200i . aku sayang gile kat fon aku yang nie . sampai button back aku susah na tekan sebab majok punye pasal dengar aku na beli fon baru . huhu .

14.Bila saya terjaga dari tidur : 
opkos la cek nset lu pas tu sambung tido balek kalo tade cls la kan

15.Saya paling meluat apabila :
ada orang yang ta reti reti bahasa ! gila bapak ar meluat tayah na cakap la kan . cakap sekali ta paham paham bahasa gak pahal ??


16.Pesta/Parti adalah :
wa tarak minat ouh .

17.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
hamster sara gn alip . huh . comey comey . yang sekor tu aktif gila suka dengki dengki dengan yan seko lagi tuh .

18.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
tiap detik saat minit jam hari minggu bulan n tahun tu sangat berharga ouh walaupun ade gak orang yang ta pandai na hargai masa nie . plek tol aku 


19.Hari ini :
aku geram sebab penat penat aku na datang kelas nye pasal dengan dok redah hujan nye last last tade kelas pulak . memang bikin wa panas la kan . semua mende wat aku panas nie pahal ???

20.Malam ini saya akan : 
aku nak tido . malas na kuwa tak kira la dengan sape sape pon kan 

21.Esok pula saya akan :
sok cuti ouh . hari sabtu . so . no plan lagi . tido je sehari buley tak ? huhu

22.Saya betul-betul inginkan :
orang yang baik hati tulun hantar kan aku balek uma 

23.Ketika saye lihat wajah saye di hadapan cermin pagi ini :
asal ade jerawat naik satu kat dahi aku nie ?pehh . tensyen !


24.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
 MALL! opkos !

25.Makanan Barat atau Jepun :
makanan yang ade kat malaysia nie . kalau buley yang mak aku masak ar kan .

26.Bilik yang terang atau gelap:
opkos la TERANG !! aku tak suke GELAP GELAP !

27.Makanan segera adalah :
maggi . yang wajib beli 

28.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
tunggu jap chan . aku na publish 1 pos nie . huhu

29.Siapa yang anda nak Tag?:
sape sape yang rasa diri dia tu rajin n busan sampai tak tahu na wat pe . dipersila la ye .

09 July 2010

mencuri time

saje gedik gedik kambing dok snap snap photo dalam kelas advert
wawawaw
bagus tak???
sambil buat proposal iklan sambil online
gambar gedik kami
nengok la sampai lebam !








TAMAT SUDAH !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails