29 June 2010

tade motif. . . ?

busan terbusan dan membusan
class petang nie abes awal
so time to bersuka ria sudah tiba
tapi tak jugak
assignment da mula bertimbun
wawawawawa
memang best la kan
huhh
dah lama gilak ta update laman aku nie
al maklumlah da mula membusy
dah tak tahu nak ngarot pe
so aku pon malas la nak update
wahhh
hebattt

adush
asal la malang hari hari
mende yang aku taknak jumpa tu la yang aku jumpe
haih
seekor lalat yang paling aku benci
oit oit
jangan salah paham ok?
i mean 'LALAT' tu
senyap senyap ouh
jangan kecoh kecoh
lalat tu sempurna
da macam manusia sejati
sejibik doe
ada mata ada hidung ada tangan ada kaki
cuma lalat tu terlalu "UNIK" sikit la kan
memang aku tersangat benci
hahahhaa
ada yang terasa tak??
harap harap tade la
sebab aku nie teramat la benci kat "LALAT" tu
almaklumla
lalat
sapa la yang suka kat lalat kan?
nanti boleh dapat penyakit pulak kalau dekat dekat

"weyh LALAT
ko tak boleh ke kalau tak wujud satu hari kat depan mata aku nie??
haih..musykil gilak aku
asyik asyik nampak muka ko je kan
aku benci gila doh
asal la ko nie dok bertempek je kat sana sini
asal nampak ko je aku rasa nak penyepak pon ada
aku benci nengok muka ko
so aku lari la jauh jauh
aduyai
kenapa la aku jumpa ko kat sini
memang bawak sial la kan
hahahahahaha
hah
tadi tu macam taw taw je kan aku ada kat mana
kat situ jugak la aku nampak ko
haih
mana pergi mesti ada ko
menyampah aku"

huh
kita tutup kisah pasal "LALAT" tadi
aku malas nak cerita pasal LALAT tu
nanti dia baca entry aku
hahahahaha
mampuih!!
eh eh
LALAT buley baca blog ke?
wah hebat
hahahhahahahhahaa

tahun nie da start balek sukan olahraga poli
wah
macam best jek kan
tapi aku da malas nak melarikan diri
opss
i mean
berlari lari
wawawawawa
da makin tua nie da tak larat nak lari lari
wah
hebat ke??
hahah
tahun nie MSP wat kat pahang
huhu
sapa sapa yang nak join tu join la
tapi hujung sem kot
time cuti
hoho
da tade idea nak ngarot ngarot dah
yang penting aku nak cakap
"AKU BENCI LALAT TUH"
hahahahahahahaha!!
WHATEVER LOSER!!

25 June 2010

post jela:)

dah lama ta update blog
so
dah tak tahu nak mengarot pe
yang penting sekarang aku dah balek poli yang tersinta
class pon dah nak start
so pas nie
memang makin bz la kan
bz online dalam class
hahah
macam biasa buat time sem sem lepas
memang bagus la kan
huhu
selamat ber blogging buat kawan kawan yang lain yerk
wawawawawaw

06 June 2010

malas rindu sayang

da online nie tiba tiba rasa malas lak nak update blog
huhu
nga melepak kat galeri seni n sastera
tempat kerja cik mira zainal abidin
haih
saya rindu sayang saya lah
dia tengah buat apa tu ye?
dia tak rindu saya ke?
besok dah nak balek kampung 
tunggu my abah tersinta datang
yay yay !
tak sabar rasa
dah lama tak balek jumpa family 
nak balek jumpa mama
mama mama
nanti masak sedap sedap taw
nanti i datang rumah ye?
kuikuikui
:)

02 June 2010

kepada MOHD KHAIRUL AZIZI


SELAMAT HARI LAHIR SAYANG(:
selamat menjadi tua dan tua dari i 
huhu
moga panjang umur n murah rezeki
sory hari nie da tak online ouh
tapi da set post awal2 lagi
time nie nga bersuka ria kat rumah
RUMAH ZETY
ok??
huhu
design ngarot2 lah yang kat atas nie
buruk buruk buruk
hergghh(:
nway 
muuuaaaaahhhhhhhhhhhh!
lurb u sayang


i kasi bufday kek nie kat u sayang
huhu
upload je
buat tak pena tahu pon
nanti naik poly jangan lupa tuntut hadiah kat i ok?
huhu

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRHDAY TO KHAIRUL
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
auuffff auuff
eh tade lilin ouh
lupe nak beli
huhuhu

mmmuuuuuaaaaahhhhhhhhhh!!

01 June 2010

harap maklum. . .



untuk dua tiga minggu nie aku tak kan update aku nye blog
almaklum la kan sedang bercuti
masa untuk merehatkan kepala otak
menyiapkan report yang bertimbun n bertambun tuh
no more online time
no more facebook
no more blogging
no more myspace (euuwww layan ke?kadang kadang ouh)
kalau online tu maybe bukan aku la
hantu aku kot
kuikuikui
boleh caya ke??
huhu
percayo lah sobab line sudah tiado
line "CURIK" biasa la kan
wakakaka
tak baik ouh
ish ish
tu je aku nak inform kat sini
tunggu aku balek JB nanti ar baru menggila online semula
kalau rajin la kan
huhu
sem 5 sem busy pulak
ADE AKU KISAH??

ok ok aku tujukan lagu nie khas buat semua yang sudi membaca blog aku
"apa motif?"
tataw la kan
saja menggilak di malam hari



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails