31 May 2010

thanks to all..:)D

hari yang ditunggu tunggu sudah pon tiba..wawawawawa..tak sabar rasa nak berambus dari sini..nope..i mean nak keluar dari ofis nie la..tapi nanti rindu rindu dengan semua pulak macam mana?huuu~terima kasih semua sebab sudi layan kerenah kitorang kat sini..yang paling utama sekali to akak yati la sebab banyak kasi kitorang kerja kasi penuhkan buku report kitorang ni..huhu..lan pon sama sebab selalu kasi aku pinjam kereta nak pergi tapau nasik kat kedai aziz n beli mee rebus kat kedai tepi jalan tuh..hari ni lan tak datang lak cuti pas kenduri kahwin adek die hari sabtu baru ni..to sara pulak terima kasih sebab selalu ajak pergi jalan jalan KL pas tuh belanja makan lagi..eh..pakcik yang belanja kan?huhu..akak aiza pulak aku nak ucapkan terima kasih sebab tiap tiap hujung bulan kasi kitorang cek gaji..hari ni ofis nak bawak pergi belanja makan kat mana pon aku tak tahu..maybe kat aziz kot..DASAR!..huhu..nway thanks bery bery much sebab sudi nak buat majlis perpisahan tok kitorang..huu~sedih sedih nanti tak boleh jumpa semua semua dah..tapi aku dah tak sanggup nak dok lama lama lam ofis ni..seksa menanggung derita..kahkahkah


ok ok stop kat sini..nak upload kenangan kenangan kitorang time prac..time nie akak aiza belanja kitorang sebab dapat komisyen sikit dari costumer..makan besar kat salam sentosa..waaaa~







snapin menggilak n menggedik





*eh..tersesat snap gambar en azam n en mazlan lak*





time kenduri kat rumah lan..tema hijau kot..









yeah..yang terakhir sekali pix aku yang sengal plus poyos nak mati woo
haha
:)
nengok la sampai korang busan muntah pink
wawawawa

1 comment:

sarasudin said...

huhu..best2..makan x ajak skali pon.
korang da bis LI kerp?
dpt cuti awl eah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails