26 May 2010

tagged yang dicuri


salam n selamat sejahtera ye makcik2 pakcik2 adek2 akak2 abang2..huhu..tadi masa intai2 gengblogger punyer post aku terjumpa soalan2 tag yang agak menarik ye..menarik ke?huhu..so aku pon nak try la..terima kasih kepada tuan blog sebab kasi aku mencuri soalan2 ini yerk..hehe:)nga busan busan nie layan jela kan...

1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?
aku paling benci manusia yang spesis yang macam nie..kawan makan kawan..kalau boleh aku nak g jumpa orang tuh n cakap "GO TO HELL LA BANGSAT!!!"

takot kot kalau tetiba ada orang datang dari belakang n tikam aku time aku nga tak sedar pape..huhu

2) 6 orang dihati anda?

mak, abah, umi, ayah, adek2 aku, member2 aku la kan

3)Anda rasa anda comel?

soalan cepu mas kot..comel comel, sangat la comel(euuuwww JIJIK!haha)

4) Singel or Taken?

or kot..haha..belom kahwin lagi ouh..belom jadi hak sepenuhnya lagi..so SINGLE BUT NOT AVAILABLE la..

5)Blog yang anda suka?

aku suka baca blog kawan2 aku..ZETY, ZATI, IERA, FIA, PAPA SYAZA (walaupon die jarang update), SARA, MIEZA, AJISH, kalau rajin sikit intai2 blog kat gengblogger jep..huhu

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari??

kalau kat rumahkat  kampung aku bilik aku da jadi hak mutlak adek aku kot..dia da conquer abes..huhu..lagipon aku bukanya suka tido lam bilik pon..da ar gelap kena tido sorang lak tuh..haha..penakot..ada sejarah kot..huhu..tapi tiap2 hari memang wajib la kan kena kemas bilik2 yang ada kat rumah aku tuh..

7)Lagu terakhir yang anda dengar?

hmm..lagu tailor swift yang zety nga pasang baru je tadi

8)Last teks mesej?

nga mesej nie..nga gadoh2..bagus tak aku??

9)Last phone call?

tadi tetiba tergerak hati nak call my sayang

10) Hari terakhir anda menangis?

aku menangis time baca yassin tadi..ape cer??hukhuk

11) List 5 kaler favorite anda?

selamanya HIJAU HIJAU dan HIJAU

12) Orang terakhir anda ber-Ym?

tade YM dengan sapa2 pon..semalam jela YM dengan makcik aku..hehe:)

13)Game paling anda suka?

plants vs zombies..haha..kadang2 sampai tensyen main game tuh

14) Adakah anda peminat MCR?

Tidak sama sekali

15)Apa perasaan anda menjawab Tag ini?

tade perasaan pon..sebab nga moody..hahaha

16)Anda rasa Tag ini best?

hurmm..not bad la

17) Tag lagi kepada 10 orang


1. zati
2. zety
3. fia
4. iera
5. (none)
6. (none)
7. (none)
8. (none)
9. (none)
10. sapa2 yang rajin la

Sudah settle..huhu..hope sapa2 yang di tagged tu sila2 lah rajin2 kan anda punya jari untuk mencopy paste soalan2 nie yerk?hehe:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails