29 May 2010

suka suka


oucchh..tengs to nurul azliza sebab kasi saya mencuri tag nie..huhu
nga busan busan jawab jela kan..

I love
my family, my friends, and also my sayang

Right now I want...
to sleep sebab da lewat malam ngantuk ouh..huhu

I feel like...
nak balek kampung secepat yang mungkin. tapi lambat lagi kut lagi seminggu

I hate it when...
someone shout n yell to me like a bitch..!!WTF!

I fear...
darkness and emptiness

I'm lonely without...
family, friends and him

I need...
gosok gigi, cuci muka sebab da time tuk wat mende2 tuh

Today I...
onlineonlineonline !haha..yeke??tadi zety pakai lappy aku online gak ouh..huuhu

Tomorrow I'm...
nak pergi rumah lan ade kenduri kawen adek die besok..hehe

I just...
wanna say dat im very very sleepy now tapi takmoh tido lagi..

I want to meet...
sume staf staf ofis aku hari isnin nie sebab bos aku yang sangat baik hati tuh nak lanje n buat majlis pisah tok kitowang  

I'm hungry for...
nak makan sup ayam siang tadi da plan plan nak masak meehon sup tapi tetiba hujan plak takleh nak pergi kedai..huhu..sadis tol..

I love it when...
da nak abes praktikal...menanti detik je lagi sebab lagi sehari aku terpaksa berdepan dengan kebusanan n ngadap bos yang "BAIK" tuh..haha..jahatnya aku

I'm afraid of...
tak sempat nak taubat bukan taubuat

I'm listening to...
budak debab n tembam dok bebel bebel tak tentu pasal

I'm wearing...
tshirt bowling yang saiz M tuh 

I wish I was in...
kfc or mcd sebab da lama tak pergi..waaaaa!lapar lak bila dok pikir

I want to get...
shower panas gilak malam nie..aduhhh

I can't...
wait da day n going back to JB

I'm nervous...
 when something bad happend to me, family, friends n him

My Mom thinks I'm...
i dun noe what was she thinking about..sebab aku tade kat depan mata dia sekarang

My Dad thinks I'm...
same answer

I'm happy when...
bila tetiba ada orang ajak belanja makan..haha..bagus tak aku?

I'm sad when...
thinking "SOMETHING" 

I'm disappointed that...
bila aku ta dapat buat apa yang aku nak buat,,hmm..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails