03 May 2010

sekembalinya aku.........

hye hye
selamat datang dan selamat kembali ye anak anak sekalian
huhu
tiga hari bercuti nie memang penuh dengan aktiviti la kan
semua nya mengunakan PITIH
or dalam bahasa melayunya MONEY
haha
biasa lah kan
dalam dunia nie semuanya perlukan duit
even nak masok toilet pon kena bayar kot
TIGA POSEN
duit gak tuh
no upload picture fer dis post
malas la nak upload

JUMAAT
lepak rumah bie
SABTU
turun kuantan jumpe my sayang
AHAD
balek kl semula
ISNIN
kelam kabot dari kelana jaya nak balek kuala kubu
tunggu bas lembab gile
tunggu ktm td lagi ar bapak segale bapak die lembab
almaklumlah
pagi pagi kan
kerja tetap kerja
dah mesej kak aiza
cakap kitowang lambat masok ofis harinie
drive kerete tak macam ribot lak kan
sory ZETY=(
sampai je ofis semua orang kat sini risau gile
huhu
nak wat macam mana kan
kitowang sampai lewat dah nak dekat dua jam kot
semuanya aku punye pasal
nak wat macam mane dah ktm aku lembab gile cam siak
en azam dah tanye tanye kitowang
sampai kol bape
jawab jela
takot sangat kitowang tak datang kerja hari nie
taw la designer lain tak datang kerja
tinggal LAN KAK AIZA GN KAK SYIKIN JE
kedekut sangat nak kasi cuti
menyampah aku!!
tak sabar aku nak habis prac nie
BUSAN BUSAN BUSAN!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails