05 May 2010

LUAHAN HATI AKU_ _

MINTA MAAF jika post saya kali ini mungkin buat anda terasa dengan saya.INI CUMA LUAHAN HATI SAYA.tiada niat untuk buat anda terasa or whatever la kan..NIE LAMAN SAYA NAK NGAROT.so its up to me la nak cakap ape pon..

jam pagi nie menunjukkan pukul 10.23 minit pagi.
macam biase kene masok ofis pukul 9.00 pagi tadi lagi.
kadang2 aku busan hidop macam nie.
tapi nak buat macam mana kan.
tahan jela lagi sebulan je lagi dekat sini.
hoorraaaayyy
tak sabar rase nak belajar semula
mahu balek JB secepat yang mungkin
rindu sama kawan2 aku kat sane
hee~~
tapi aku memang taley tahan duduk lame2 kat sini
bukan ape la kan
kadang2 ade certain2 mende yang kite tak suke
salu gadoh2
biase la tuh hidop dengan mmbe
even dengan family sendiri pon salu gadoh2 gak kan
hhahhaha
OOPPPPPSSSS
tercakap pulak
aku bukan nye ape
tak salah kan kalau aku nak luahkan pe yang aku rase kat sini
*ingat korang jeke nak luah perasaan kat blog*
*aku pon nak jugak*
*biya korang terase sikit*
*ADE AKU KISAH???!*
aku sangat la tak suke bile ade member2 aku yang tak puas hati tapi cakap belakang2
asal tak cakap depan2 je????
susah sangat ke???
asal?????
takot nanti sakit hati???
ke takot tak tahan nak nanges sebab kne marah???
ouh aku taw
mesti sebab ko tu penakot kan???
hahahhaha
ape ley buat
 tempat yang paling baik untuk "MELUAHKAN" ape yang dirase
hanyalah di dalam blog yang sangat2 tercinte tu kan???
hoho
selama aku ade blog nie la kan
bukannye aku nak puji ke hape ke
belom lagi la aku nak cakap macam2 yang sangat2 tak baik pasal member2 aku
selagi aku ley jage hati member2 aku jage lagi
tade nye kalau aku sakit hati kat korang aku cakap kat blog nie
plu ke nak cakap macam2 pasal mende2 yang tak baik pasal member sendiri 
ramai orang bace kot
cube pikir kalau korang yang kene macam tuh
kompem2 la korang terase giler babeng kan???
pas tu mule la nak buat muke yang nyampah aku nak nengok tuh
taley nak cakap ape ar kan
kalau da memang jenis korang tu tade perasaan
dengan selamber badak nye buat2 tade pape yang berlaku
hahahahhaha
NO KOMEN lah
kalau aku ade buat muke yang korang tak suke nengok tuh
mintak maap la
paham2 sendiri jela kan
aku kalau buat muke dengan korang tuh makne nye
aku nga sakit hati lah wey
bukan sakit hati dengan pakwe aku ke ape ke
kompem2 la aku sakit hati dengan korang kan
hahahaha
sendiri mau tanya lagi ka???
aiiiyyaaaa
kadang2 aku nyampah gak dengan orang yang talam due muke nie
MUKE TEMBOK!
TATAW MALU!!
oppppsss
tercakap lagi la
hehe
"SORRY TO SAY"
dah cakap macam2 kat belakang pas tu boley lak tego2 macam biase
wah wah wah
memang dasar muke tataw malu la kan???
ade jugak makhluk yang macam ini rupe ye???
ISH ISH ISH
musykil tol aku!
huh!!
bukan aku nak cakap la kan
tapi kadang2 aku sakit hati gak dengan sikap certain2 orang nie
suke sangat pentingkan diri
hidop pon nak berkire
mulut macam longkang la
sikit2 ngadu sikit ngadu
payah hidop dengan orang yang macam nie
SEKSE HIDOP AKU!!
yela
kalau aku salah sikit pon nak cerite kat orang lain
kalau susah sikit cerite kat orang lain
kalau tak makan pon nak cerite 
tu la nie la semua nye nak cerite
semua nye nak mengadu
PERLU KE?????
ewah ewah
tak pikir lak yang ko tuh da banyak menyakitkan hati aku 
selame nie aku sabar jela selagi ley sabar
aku malas la nak cakap banyak sangat 
nanti kunk terase lak
pas tuh mengadu
OOPPPSSSS
tercakap lagi!
hidop kite nie jangan la nak pentingkan diri sendiri je
bersyukor la sikit dengan ape yang dah ade tuh
jangan nak manjekan sangat diri 
korang tuh dok dengan member2 bukannye dok dengan family korang
sape nak layan pangai korang tuh???
AKU????
walaweyyy....
memang jangan harap la kan
mati hidop balek pon aku tak sanggop
SIYES aku menyampah gilak!
hidop tuh kan
jangan la terlalu nak berkire sangat
kalau aku berkire bising
korang tape la plak kan??
paham2 sendiri la wey
aku malas je nak bising satgi cakap aku nie kurang ajar plak
"KO TAK RETI NAK CAKAP ELOK2 KE??"
ouh
selame nie aku cakap tak elok la cam tuh???
tak pikir lak diri tuh
elok sangat ke bile time bercakap???
sampai kadang2 orang pon makan hati
bukan nak cakap la kan
biase la tuh
nak buat macam mana
diam jela malas nak bising2
 SELAGI BOLEY JAGE HATI MEMBER KITE JAGELAH
jangan pentingkan diri ye cik EMMA
BULLSHIT!!
opppsss
tercarot lak!
bile dah macam nie tetibe aku teringat kat member aku yang paling aku sayang sekali
die jela satu2 nye member aku dunie akhirat
susa senang aku dengan die je
belom penah lagi la aku jumpe kawan yang macam die
I LORB U BIE
muah muah muah :D
huhuhu
terjiwang karat paku lak kat sini
kalah boyfriend aku
hee~

so moralnye di sini aku cume nak cakap pe yang aku rase jela.banyak lagi senanye tapi aku malas la nak cerite2 nie.aku bukannye jenis yang suke bercerite pon.lagi2 cerite kat blog.takmoh la.hati member lagi penting kot dari hati sendiri.kite kene jage dengan sebaik yang mungkin ye kawan2.bagi sesiapa yang nak terase ke nak hape ke its up to u la.janji hati aku puas.pape pon korang tetap member aku.ngee~~

1 comment:

wytepepel said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails