25 May 2010

k e k o s o n g a n

terpost banyak entry lak pagi nie..huu~tadi aku memang nak marah2 tapi sekarang aku da tade perasaan..pe cer???hahha...cume ade perasaan mengantok n malas nak buat keje je..pe cer??haha..aku kan gilak..jap jap tuka mood..jiwa aku da kosong sekarang tapi otak masih berserabut dengan macam2 hal..apekah??aku rase macam nak tido ar tapi tanak bangun2 boley tak??hari jumaat nie cuti...so boley la aku jalankan kegiatan membutakan diri selama dua hari..tanak buat pape tido je..biar kasi lesap mende2 yang menyerabutkan pale otak aku nie..haha..cukop la tuh..hari ahad kenduri umah lan lak..huhu..jom2 sume pergi lan ajak tapi tanak kasi kad jemputan..ciput tol..hahhaa..
weyh korang2 jom kite wat group SINGLE BUT NOT AVAILABLE nak tak??pe cer??hahhaa..aku nak berkasih sayang dengan member2 aku je boley tak???boley2..alah cam tak bse lak..padahal tiap2 malam dok bercintan cinton..oppsss..kami bukan LESSY ok??jangan salah paham..hahhaha..sayang u kasi tak i nak berkasih sayang dengan zety zati???u tak kisah kan sayang..??u kan da ade sayang u yang dua orang tuh..kan kan???huhu..weyhh..aku da gile arh...bongok bebeno !


ADE AKU KISAH ???????

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails