06 May 2010

FORGIVE N FORGET?????

opppssssss..juzt forgive n forget??huhuu...aku ade buat salah dengan orang ke???hehe..sory if i made some mistake dat make u furious bout me..wah wah..speaking lak aku..bukan salu pon kan..lalalalaa~ade aku kisah????hahhahaha..lagi lagi ayat nie..amer benci gile bile aku cakap ayat nie..amer nak sepak aku ke???amboi amboi..hahahhaa...ade aku kisah???opppppss..tercakap lagi..kompem amer bengang gile gile tahap babeng kat aku..hhaha..aku bukan ape..sekali dalam hidop buat statement berani nak mati takpe kan..??korang pon kenal aku macammane..same cam yang pena aku cakap la aku just cakap je bukan nak cari gado pon..tapi tataw la ade certain certain pihak yang memang nak cari gado dengan aku tuh tataw nak cakap pe la kan..biya jela..janji aku tak kacau korang sudah..huhu..nak gado boley je..aku memang suke gado gado dengan orang nie..hahaha...tade la..heee..no komen la kan..haha..mintak map la kalau post aku tuh ade buat orang terase dengan aku walopon mende tuh aku tujukan kat orang lain..n macam macam balasan yang aku dapat..huhu..whatever la kan..janji aku tak treat korang like my enemy..kalau nak boley je..sape nak angkat kaki ye..huhu...BENG BENG BENG BENG (bunyik machine gun bapak aku)hahhahaha..aku nak tembak orang yang tanak dengar cakap aku nie..degil tol..oppppsssss...hahaha..tergelak pulak..ingat nak siyes..siyes la pulak kan??aku pena siyes ke???couple pon main main jep...wawawa...tapi sekarang tak la..huhu..MOHD KHAIRUL AZIZI BIN ABDUL RASHID..huhu..only you you n you..huhu...muaaahhhhhhhhhhh...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails