07 May 2010

eheh!

hye hye hye..mintak map ye kalau status kat facebook aku tuh buat korang tertanye tanye..hehe..aku tak maksudkan kawan kawan aku lah..aiicchh..nape ye semenjak dua menjak nie aku maken lame maken banyak berfikir lak lagi2 pasal couple2 nie..hehe..almaklumlah kan sebelom2 nie aku couple tak pena pikir pape pon..asal busan je tinggal..ouucchh..jahatnye aku nie..baru la aku taw..jap2..ala tu pon time pas aku clash gn EX kesayangan aku tuh..DIE PUNCA SEGALA..kawan2 aku pon tak suke time aku couple dengan die dulu..yela asyik2 nak marah2 pas tu maki hamon aku macam aku nie adek die lak..aiicchh..padahal aku nie "AKAK" die..huhu..biasa la beza umur setahon kot..adeeyhh..nak wat macam mana kan..first love aku ..memang sampai bile2 pon aku taley nak lupe..bile aku couple dengan orang lain je mesti tak penah lekat..tahan pon setakat sebulan jep..semua nye punce dari aku..haha..aku memang punca segala..aku kan jahat suke buat lelaki macam tuh..hehe..tapi sekarang nie aku da couple lain..hmm..boley tahan lame ke ek??INSYAALLAH la..harap2 jodoh kitorang kekal..sekarang nie da dua bulan lebih da..harap2 ley kekal sampai kawen,kalau da memang jodoh aku dengan die..tak boley tolak takdir k??hee~aku dah boley lupe yang lepas..yang lepas tu lepas jela kan..dah jadi kenangan da pon..tanak ingat dah..bak kate my sayang,umur da 20 kot..jangan suke main2 cinte nie..dah tibe time kene serius..huh..ok sayang..i'll try ma bez k??muah muah muaahh..hehe..tapi sekarang nie maken lame maken renggang lak(aiichh..same cam status aku la..hehe)biase la kot..masing2 bz dengan keje masing2..almaklom lah jaow satu hal..adeeyhh..asal la aku nye perasaan macam nie..tak tenang kot bile kitorang jarang contact..ish..kadang2 rase sedih pon ade gak..aiiyyooo..asal dengan aku nie??????sejak bile aku macam nie????sejak bile????huhuhu...aku pon tataw la..dalam proses mencari cinte PERTAMA semula..hehe..macam nie la perasaan aku bile dengan EX aku dulu..kitorang penah tak contact sampai sebulan..sedih siot..da macam2 aku pikir pasal die..huhu..dah2 takmoh cite mende lame dah..SETOP SETOP SETOP!!so sekarang nie aku nak fokus kat cinte aku yang sekarang nie jep..tataw sampai bile ley bertahan..doa2 la kat aku ye..hope aku tak jadik macam sebelom2 nie lagi..hehe..my sayang pon banyak nasihat kat aku..tengz sayang..selagi hayat dikandung badan i usaha setakat yang mampu k?DAH DAH DAH..da banyak aku melalut nie..busan lak korang nak bace nanti..hehe..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails