26 May 2010

23 pasal aku


yeah.aku ditagged oleh cik zati babam lah..so enjoy lah 23 fakta pasal aku dan aku sajo ok?
  1. aku sangat obses dengan warna HIJAU ! sikit sikit hijau hijau dan hijau saja.hijau paling diutamakan.aku JIJIK n benci yang teramat dengan warna PINK ok??
  2. aku seorang yang sangat keras kepala dan kuat touching..huhu
  3. aku sangat suka bertukar tukar mood..pasal mende kecik pon nak marah..haha..bagus tak aku? 
  4. aku sangat la tidak suka dipaksa..aku paling benci orang yang spesis macam nie..euuwww..MELUAT!
  5. aku sangat la suka berkawan sampai semua busan busan dok layan aku..haha..
  6. aku pena sombong ke??aku suka senyum kat semua..biasa la senyum tu kan sedekah..tapi nengok gak la kan orang tu sape kalau tak kenal pon nak senyum gak ke??eeuuuww..kang cop aku gatal lak kan..haha
  7. aku sangat suka memandu or dalam BM nye drive..lesen lom full lagi awal taon depan baru settle..ape cer?da test lesen awal tapi setaon pas tu baru amek kad P aku..haha..bagus tak aku?wuu~
  8. aku suka makan semua asal sedap aku telan jela kan.aku paling tak suka makan KETAM..euuwww..dari kecik lagi kot tak suke..
  9. sayang sangat kat boiprend aku.suka moody moody dengan dia ouh..tapi.......
  10. aku tak pena lagi tukar henfon aku yang sekarang nie..sayang gila kot walaupon fon murah jep..dah lebih 4 tahun berkhidmat dengan aku..hehe
  11. sayang gila family aku walaupon dah berpecah belah.nak buat macam mana kan. 
  12. uppss...hijau hijau dan hijau sampai bila bila okeyh??
  13. aku pon tak suka orang moody moody depan aku..kalau aku tape ar..hahak..:)
  14. sangat sangat sensitif dan cepat terasa..maaf la yerk kalau aku suka moody moody
  15. aku suka beli barang2 ikot keperluan aku je..kalau ada duwet lebih sikit pe lagi joli la kan
  16. kalau kat rumah aku suka ngadap tv takpon start motor merayap rumah member2 or jiran aku tak kira la kol bapa pon bila aku busan la..haha.bagus tak aku?tapi aku lebih suka dok rumah dari kuwa senanya.
  17. suka gila makan buah rambutan.febret aku kot.aku paling suka bila time musim rambutan sebab aku boleh makan sepuas puas hati aku.masa kecik kecik dulu suka panjat pokok rambutan sambil makan atas pokok sampai mak aku bising takut jatuh.almaklumlah pempuan panjat memanjat nie memang tersangat bagus la kan mengalahkan dak laki.adek aku pon tak macam aku..huhu
  18. memang bangga la kan kalau kena puji..aku suka aku suka.hahahaha..time kat sekolah dulu selalu kena puji dengan cikgu math n addmath aku sebab dapat markah paling tinggi dalam tingkatan.bangga bangga..hahaha.
  19. aku pon tak pandai nak pujuk orang ouh
  20. aku suka join olahraga n netball sekolah..time kecik kecik dulu suka gila main kejar2 dengan adek2 aku..memang tade kerja la kan..salu jugak la lawan2 lumba lari kat jalan depan rumah siap buat hadiah lagi kalau sapa yang menang..haha..
  21. mau tinggi tapi tetap tak tinggi jugak ouh..sedih sedih..
  22. aku anak yang paling tua sekali.anak sulung.ada orang tak caya kot aku anak sulung..gedik ayam sungguh
  23. hehe..aku garang ke?pena gak la ada orang cakap aku nie garang.euuww..kalau dengan adek2 aku mungkin la.aku pena kena marah dengan mak aku sebab cakap main lepas je kalau aku geram dekat adek2 aku..ish ish..dulu la masa zaman kanak kanak..kuikuikui
  24. sangat kuat cemburu kalau boiprend aku rapat dengan pempuan lain..huhu
  25. ok.da cukup 24 ouh..terlebih lak..tapi aku ada banyak lagi nak cakap senanya..hahah..ok ok aku setop dekat sini

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails