11 April 2010

yuppp
today is sunday
bak kate zety
yes
i noe la 
huhu
tade pape yg more interesting pon today
masih lg berseorangan lam uma yg sunyi sepi tanpe dak dowg nie
ZETY N ZATI
hehe
okeyh okeyh
arinie aku cume nk cite cite pasal aku jela
ye aku taw kowg tak suke
kalo tak suke tayah la bace
p men jaow jaow
men guli ke gasing ke men keja keja ke
p men sane
adoyai
shuuuhh sshhuuhh
aku cume nk cakap jela
tak sume owang lam dunie nie bek
kadang kadang yg kite ngk bek tula musuh kite
tak semestinye gak owg yg muke cam penyangak tuh jahat
seburuk buruk ane pon muke die
cam penyangak ke 
cam perogol bersiri ke
cam dajal ke
kalo ati die baek
kite taley pertikai kebaikan die
ye aku taw
kadang kadang owg yg buat baek pon ade gak jhat nye
cam tu gak la sebaliknye
VICE VERSA
kite taley nak nilai owg dari luaran je
bkn nye kite tw pe niat die yg sbena
mybe die berniat jht kat kite ke
kite tataw kan?
aku da jmpe macam macam owg lam dunie nie la
mcam macam pangai ade
bse la tu
bak kate pepatah
rambut je same itam
hati len len
ade satu lg pepatah nie
BERCINTA BIAR SATU BERKAWAN BIAR SERIBU
ye
berkawan biya seribu
SERIBU
mmg ak jd kan pepatah nie jd prinsip idop aku
bya la kowg nak kate pe pon
bcinte mmg la satu je
takan la nk rmai rmai gak kan??
BERKAWAN....
mmg kite idop lam dunie nie kne cari kawan
kalo tade kwn camner kite nk idop
ye
mmg la kite ley idop
boley ke kite idop sowg sowg je tanpe kawan???
ko nk jd kere sumbang ke??
blagak tol
kawan nie la tmpat kite nk brkongsi sgale
slain parents kite
even boy
gurl
husband
or wife skalipon
cket cket cari mmbe
tp sena nye tak sume kawan kite tu
ley time kite seade nye sebagai mmbe
dan tak sume kawan kite tuh ley cop sbgai kawan sejati
dan kawan sjati tu plak
tak semestinye ley jd kawan kite smpai mati
hahahaha
bezfriend
ye bez friend
mmg ar aku ade rmai kawan
even yg kat kmpong pon
aku tak pena lupe
at least kalo aku mghilang pon dowg still try cari aku smpai dpt gak
bya la kat lam myspace ke facebook ke
jnj dpt contact gn aku
dowg care lg pasal aku
bya la jaow pon
dpt ngk gmba pon jd la
dlu
kalo msng msng ade mslah 
ktowg dok skali bncang mslah msng masng
tak kire la hal kuarge ke personal ke
jnj dpt luahkan pe yg terbuku kat hati
susa senang same same
tp skunk ktowg sume da terpisah pon
msng msng bwak haluan masng msng
yela
bse la tu
pas spm
sume continue study la wey
mrantau sane sini
nak laja nye pasal
so aku tak ksh la
aku pon mrantau gak
walopon kat area johor gak
jaow cket la
spanjang aku idop
lom lg la aku nk jmpe kawan yg btol2 sjati nie
name pon kawan
mcam macam pangai ade
ade yg suke pntg kan dri
ade yg suke mmburuk2 kan mmbe
ade yg pangai cam setan
ade gak la yg baek sket
ade yg baek byk
isshh
macam macam la
aku nie pon bkn nye baek sgt
kdng kdng ade gak terpntgkan dri sndiri
tp at least aku pkr pasal mmbe mmbe gak
even dowg tak pena pkr pasal aku pon
nk jge ati owg nie susa sena nye
yela
ade aje yg tak kne
tu la nie la
aiiyaa
manyak susa wooo
tp takpe la
bya aku je yg jge ati mmbe mmbe
aku tak ksh
walopon dowg tak pena pon nk jge ati aku nie
yela
aku nie sape la kan
tak pntng pon
even kadang kadang family sndri pon tak pena nk pkr pasal aku
aku seda aku nie sape
tak layak pon tok kowg
*aku tw kowg da salu dgo ayat nie dari aku*
*saje nk ulang sjuta kali*
hmmmmm
aku tanak la nk salah kan tkdir
mmg aku ditakdir kan camnie kot
bse la tu
AJAL MAUT JODOH PERTEMUAN
sume nye di tangan TUHAN
kite tak ley nk lawan kehendak-NYA
sape la kite nie nk di bandingkan gn mkhluk laen
kite nie hambe DIA yg lmah
at least kite patot bersyukor
DIA da jd kan kite smpurna
ley berpkr
ley bercakap
ley mlihat
ley mndga gn baek
macam macam la
SEMPURNA
da ade akal tu 
pkr pkr la
pe yg baek pe yg burok
mane satu kace mane satu permate
slagi TUHAN tu tak tarik alek sume klbhan yg die da bg kat kite
slagi tula kite kne gunekan gn sebaek yg mgkn
mgkn aku gak sebahgian owg yg tak pena brpkr scare "WARAS"
nope la
i didnt mean "GILER" ok?
aku pon byk kkurangan gak
amalan pon lom ckop lg
tp aku cube wat yg terbaek tok sume owg
cube brubah dari mase ke smase
mybe pangai aku pon aku da ubah cket
kalo lu yela
cakap men lpas je
hah lantak ko la nk trase ke tak
kalo aku gram sume perkataan kuwa
smpai mmbe mmbe skt ati
hahhaha
tp tu dlu la
skunk aku da bubah cket cket
bya la owg nk kate pape pon
yg pntg aku da tak cam dlu
ok????
huhu
k la
aku taw kowg da muak nk bace pnjg pnjg nie
okeyp okeyp
aku stop
hahahahahha

************************************************

-END- 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails