09 April 2010

sory to say dear...

laman tok aku nk ngarot arinie juz nak cte cte pasal sowg hambe allah nie la..aku tw die takan bace entry aku dan takan penah akan bace tp aku nk gak ckp kat cnie aku mmg tak suke pangai die..ye aku tw die kawan bek aku cume aku taley time care die pangai die yg suke mlyan sume laki aku tak suke die men2 kan pasan laki ye aku tw aku pon same gak at least aku tade la cam tuh cpl gn owg len mesre2 gn owg len.aku da buba kowt tamoh cpl men2 dah.da besa.da boley pkr pasal mase dpn da pon. sory la kalo die nk trase ke ape ke tp yg aku tw la die mmg takan pena trase.da byk kali nshat pon ta pena nk mkn.pli dpn dpn pon wat dun noe je tak trase kowt.tataw la die nie dasar pmpn pe.adoyai..penin aku nk pkr.ble la die nk buba 100% nk brain wash die biyo kasi lupe cket kt laki.nope la.i mean bya die pkr pe yg die wat tu salah dan boley wat sume laki pkr die nie senang sgt nak dpt.aku tamoh la owg len pkr yg die nie pmpn jalang ke hape ke.die mmbe bek aku..rapat kowt.pnt dah aku dok dgo cte cte yg ta bek pasal die.tanak la nt kalo ktowg lpk same same owg ckp yg ktowg nie pon same cm die gak..adeyyhh..mmg tak pasal pasal la kan??aiiyoo..tataw cane nk ckp dah.ari tu ade owg smpaikan kat aku yg die nek moto gn jantan ane ntah mase tu die baru je break gn boy die.mmg bgz la kan??ble tnye asal ko break gn ***???die ckp mcm mcm la yg ta bek pasal boy die tuh.ckp boy die da ade pmpn len snyap snyap la tu la nie la.ish..ta caye la aku..aku knl sgt dak *** tu.pnah la plak die lyn pmpn len cam die lyn laki len.nk msg gn pmpn pon tak pena..pena pon gn ktowg jela.2pon tnye pasal minah nie.kalo tak tade nye nk msg.nape die tak ckp je break gn boy coz da ade yg len..yg lbey better dari boy die tuh..ye aku la c *** nie tade pape.taley nk bwk die g ane ane.nk kuwa pon area area cnie je..ble tnye sbb pe.alasan die ttp same.."AKU SAYANG KAT **** LAGI,1ST LOVE TALEY LUPE KOWT"..ye aku tw..mmg la 1st luv taley nk lupe..igt aku nie da lupe ke kat 1st luv aku lu..sbb die gak la aku jd tak siyes cpl gn laki.tp aku da buba kowt..time cpl slom nie je..mybe syg aku da byk aja aku camner nk jd yg terbaek..tak cam die.dak *** tu punye syg die gle gle pon die tak hargai lgsg..plek tol la aku..asal cpl da tw taley nk syg??ko nk pe sena nye???nk puas kan napsu ko je ke??asal time ko clash gn ex yg ko syg gle gle tu ko nanges nanges smpai bgkak mate ta g clz??pdhal time tu sbok sbok ko dok msg gn owg len.nga nanges nie boley lg lak tuh..aduyai..plek tol la aku..ko nanges sbb pe je??sbb nk smpati dri owg len???takyah la wey..ko igt ktowg tak busan ke ngk ko cam tuh..mulot ckp len pdhal niat tu nk mende len..seda seda la wahai kawan kuh..tak sume yg ko nk ko ley dpt..ye aku tw la ko blaja skunk nie la time ko nk bebas..kalo dok uma jgn arap la ko ley kuwa gn free hair ko tu gn pakaian seksi seksi ko tuh..SEKSI KE???bse je..hahah..mak bpk ko pon ko ta amek ksh..aku nk sgt ko seda wahai kawan..bya mak bpk ko ngk pangai ko.bya dowg taw ko nie camner.bya dowg sdey ngk pangai ank die yg sena nye.bya kantoi sume sume yg ko da wat.camner lifestyle ko kat luwa blkg dowg.sdey aku ngk ko nie.idop yg pnoh gn MAIN MAIN..blaja pon men men wat asgment pon men men bcnte pon men men..tak plu la ko nk ckp I LOVE U kalo ko sndri tataw either ko luv die ke tak..jgn suke men men kan pasan owg nt ko gak terkene.hah baru la ko tw langit tu tggi ke rndah..laut luas ke tak..aduyai..bubah la wey..mmg aku taw ko takan pena nk bkak blog aku nie..tp at least aku da ckp pe yg aku nk ckp..sory to say la sayang..aku sayang ko..aku syg kawan kawan aku sume..aku tanak la somethin happen kat kawan kawan aku.sdey aku sdey taw tak????owg dok ngate mcm mcm pasal ko..owg da cop ko nie pmpn jalang ko taw tak??aku tw ko ta tataw tape aku alek nt aku nk brain wash ko ckop ckop byo ko buba byk cket..tu pon kalo ko nk bubah la..kalo tanak tataw la nk ckp pe dah..aku mlz da nk ckp pnjg lebar wat pnt aku bebel je tp ko cket pon tak mkn nsht.pe yg pntg aku syg ko wahai kawan ku.jgn bya kan idop ko tu gn zaman glap ko je..hmmmmm..

4 comments:

e.m.m.a said...

aku cakap cakap nie bkn niat nk burok kan die pon..juz nk luahkan pe yg aku rase kowg sume jgn slh phm lak..

cikzety said...

ye ye aku taw siapa die. ahah (:

cikzety said...

ye ye aku taw siapa (:

e.m.m.a said...

hahahah...kalo da tw tape ar doll..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails