25 February 2010

kebosanan!~~

pehhh..busan gle dok sowg kat lam ofis yg da cam kat ktob sltan..cam dok lam igloo la plak..hahahha..sjok nak mampos..beku da tgn aku nak mnaip nieha..arinie dan sok aku kne kje sowg2 lam blk nie..dak zati gn zety da hlday..wat cuti sndr..jumat nie maal hjrah so cuti ar..aku nak alek uma aku..lame rase ta alek jmpe mak bpk aku..huhu..akak2 ofis nie dok glak2 kan aku lak kat luwa 2..kcian kate nye aku sowg..aku rase kalo aku sowg ag bez rase nyer..nak on9 gn spuas ati aku..line tenet pon laju...hahahha..jgn mara ar mbe aku yg cun2 nie..chewahh..nyampah lak dok puji..kahkahkah...td en azam masok dok smbg gn aku..en azam nie kre bos aku gak ar..cmpny nie ayh die nyer..mcm2 die tnye aku..pasl zety ade pasl aku ade psal c zati pon ade gak..hehehe..aku cte2 je ar busan2 lyn je bos aku nieha..alamak..owg yg plg aku nyampah skali dtg ofis la plak!!"abg" din..zati gn zety punyer..pasan nak mmpos..da baye bpk aku ley lg nak base dri 2 abg2 gn aku!!pale janggot ko!!!ta sedo dri tol!!!"abg" din mbe bos aku..nak gak die nyebok lam blk nie..die tnye pape lyn je ar..nak wat camner TERPAKSA!!!da ar en azam ade skali nieha..kunk kate aku nie kuwg ajo lak..nak wat muke bnci ak pon taley..aku sowg2 tnpe zety gn zati taley nak hntam die abs2an..adoyai..sabo jela..akhrnyer die bla gak..ffuuuuhhhh...lege gle aku..

rndu la kat die..arinie die kne outing wat kje kat luwa..taley nak chat lame2..adoyai..aku pon rndu gak kat mbe aku yg bname zety n zati..huhuuh..tanpe kowg aku da jd resah glisah..hahah..gli je blu ktiak aku dok puji2 nie..kahkahkah..
ttbe aku trigat kat mbe2 poly aku..iera syaza akak pikah ajiz neko miza mel..ala sume la 1 clz..rndu gle kat dowg..salu cntact kat fb jela..save crdt kot..hahaha...dok ngarot gn dowg ta busan..mybe time prac nie ktowg da jd mken rpt..dlu pon rapt gak ar..salu dok gado2..bse ar dok 1 uma 1 clz ta gado ta sah..gado jap je pon..pas 2 bek..taley lame2..hhehe..pasl clap aku gak..hopefully kowg mapkan la aku..aku pon da mapkan kowg..yg pasal kes maki2 2..hahahha..aku ta heran pon sena nye..da mmg slh aku pon..lek suda wat mke toye..kuikui..!luv u all vry much la..mmuuuaahhhhhh!!!!

mlm td kday ade msg aku die ckp die rndu aku..hahhhh????????(pnoh gn tnde tnye)die ade ajak aku kuwa lpk gn die..ntah ar..aku rase mken lame mken aku tanak knl sape ex2 aku..tmsokla 1st luv aku gn syukri lu..sume owg wat aku skt ati..lg2 c wan..dowg ade wat aku skt ati ke???mgkn la..tp mybe aku lg byk wat dowg cam 2 kot..lantak ar,aku da mlz nak pkr pasal sume 2..pe yg owg nak ngate pasal aku lantak ar..aku nie bkn nye jht sgt pon..kjam sgt ke aku nie????kalo ley aku nak ttp cte lame n bkak bku baru..da mlz nak igt mnde lpas2 nie..hmmmm..aku nak mtk map scare trttp wat wan gn kday..aku byk skt kan ati kowg..aku tw ar slame nie aku slp..n aku slp plh cpl aku..mmg saje nak kowg skt ati gn aku sena nye..sume nye pasal syukri wat aku jd cm 2..billion sory 2 both of u..ari 2 wan ade ckp yg aku da lupe kat die..n oweyz make him felt down..ckp aku ta phm die la..senanye die yg ta phm aku..mmg aku nak lupe kat die pon..nak igt die nak watpe???sbb die ex aku??ke aku nie 1st luv die..??aku ngaku mmg sume nye slh aku..dah la..aku mlz nak pkr..aku nyampah kat dri aku sndri..skunk aku nak fokus kat keje aku n my new life..wakakaka^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails