25 February 2010

hmmm..again???

again n again he said dat he miss me a lot..it very weird la..aku ta suke..dlu time cpl ta pnah lak die ckp die rndu kat aku pdhal jmpe kdg2 je..ntah la aku tataw pe nak jd gn die..die dpt tw aku da clash gn wan kot..hmm..ntah la..dlu die sngaje je ltk gmba ktowg yg kat lam train kat ms time aku gn wan lu..aku tataw la niat die pe senanye..tarok pix 2..cam nak renggang kan aku gn wan..mmg saje je nak wat aku gado gn wan..aku tw die mmg nk wat aku gado gn wan time 2..YE!KO DAH BERJAYE SGT2!!!!aku dah pon broke up gn wan..2 yg ko nak kan????ngaku jela..ko igt aku ptos gn wan ko ley dpt aku alek???jgn arap ar..aku takan cpl alek gn owg yg pena aku cpl..bg aku rnd syg ko 2 da tade mkne nye da skunk nie..aku mtk map la wey..dun try 2 get me back ok..i've somebody else..n aku tanak igt lgsg pasal ko skunk nie..aku bkn ape..aku mlz da ar nak pkr psl yg lpas2 nie..nak jd mbe aku jd je ar..ta plu nak mghrpkan pape gn aku..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails