24 February 2010

slase^^

cam bse arinie aku kne masok ofis..keje keje keje..!!!busan tol acik dok ngadap keje yg same je..di smping dok on9 facebook akku nieha..hahah..die ade mslh ar rinie..kne repay 200 iggt tok tket cstmer..seb bek ar 200 kalo kne bya hrge full cane???700 lbey lak 2..mak aii..ta ke mampuih nak bayo nyer..nak bya 50 pon pkr 100 kali..tp nak cane kan..da nak slp..seb bek bos ok..take dis mistake as a lesson ok???
aahhhhhhhhhhhh!!!!!aku busan..tataw nak ngarot pe lg..ari2 aku dok ngarot..mak aih..arinie zety gn zati nak alek..sok zety nak grk g srwak dah..zati lak nak alek uma die..so tgl la aku sowg kat uma..tp aku nt lpk gn sara kot..tataw lg la..nak g uma die ta cam segan lak kan..ah,bya jela..nt pape hal aku cmfm la..sory zety aku nga dilema skunk nie..aku bkn nye ta pkr ko pon..tp ko kne ar gak pkr aku..hhahha..lek ar aku mlz nak bsng2..lntak la..kalo aku dok sowg pon bkn ade owg pdli pasal aku pon kan..kuikui..bajet lak aku nie..ceehh..nyampahh!!!
finally aku wat kptsan nak stay uma sara je ar..nak ajak die lpk kat uma pon cam segan je..ye ar uma ktowg nie bkn nye ade pape pon..pti ais pon tade..msk sndr ala kada je..huhu..da ar ujan lbt gle kat cnie..kalo nak alek bwk moto sah2 kuyop..c zety nie da bsg2 nak alek cpat tkot mak die smpai die ta ciap ag..last2 aku pnjm je kete c lan anta dak dowg nie alek..mmbebel je keje nye..adoyai..aku alek ar ofis smule nak amek moto..ngk2 en azam ade..die soh aku lpk ofis lu coz ujan..tgu ar aku kat ofis..dak2 ofis n akak2 kat cnie pon ta alek lg..lpk gn dowg ta cam gle2 lak kan..glak sakan dok ngusik aku..adoyai..ahahahha..kcian aku kne tggl sowg2 kat uma..hukhuk..aku nak alek je..gpon ujan tade ar lbt sgt dah..redah suda..alek aku mndi gak..dak2 nie da ready nak bla da..ptg nie kat area cnie kne sembor nyamuk
la..da la aku sowg2..ptot la aku nga mndi dga bunyi bsng kat luwa..mak aiii..seb bek aku smpat mndi pas 2 kuwa uma..da ar abg2 pst kshtan 2 pantau smpai lam uma skali..aduuhh..uma aku bbs nyamok ar..hahaha..cume kat blkg uma je rmpt2 ta tbs bb pn2 blkg taley nak bkak..psg kat blkg tgu time je nak msk..huhu..da setle pon dowg smbor..seb bek aku smpt kms brg aku nak g uma sara..tgu die gn mkck die dtg je amek aku kat uma..gpon sara ta pndai nak drive..sunyi lak dak2 nie tade..tb wat hal ag taley nak on!!mengong!!lantak ko ar..!aku da ciap tgu sara dtg je nie..huhu..mkck die smpai tros je grak..moto da smpn lam blk kosng kat bwh nieha..di smpn rapi oleh cik zety..hahaha..sggh supermarket jap mkck sara nak bli brg dapo..pas 2 lpk kdai mkn kat flat bunge raye..seb bek fam sara nie spotng gle..ley ar msok lam pale otak aku nie..heheh..tengz la sara..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails