23 February 2010

arinie..^^,

arinie ari isnn cam bse la aku kne masok ofis kol9..tgl lg sari je dak2 nie nk tglkan aku sowg2 kat uma..hukhuk..sdey2..tp ta ksh ar,tgl sowg g bgz kot..klmarin aku dpt tw yg nset c zety nie ilang..cian die taley msg melat..pdn muke gak ar sape soh g cabot tali nset 2..bek ta pyh psng..mengoonngg!!!1st time aku ngk die ta pgg nset..bya die rase cket camner ta dpt msg gn pkwe..hahahaha..(gelak gn sekuat ati aku!)salu nset 2 ta pnah lekang kat tgn..msg mmnjg..skunk baru ko tw!!

arinie kre tarkh pntg gak ar..kerol ajak aku cpl..tp ley ke aku cpl gn die??aku tkot je aku taley nak jge rltionship aku gn bek..yela slom2 nie pon aku pnah cpl gak,tp ta thn lame pon..sume nye sbb aku mmlh sgt..nak gak cari owg yg skepale gn aku,ta sku mat2 jiwang nie..cpl pas 2 ptos..pas ptos cpl alek..mengong aku nie!!aku men2 kan pasan owg ke??tol la kot..tp skurang2 nye aku tade ar nak cpl 2 3 4 owg skali gus..kalo aku cam 2 maybe la aku men2 kan pasan owg..tp kalo aku ta suke aku ckp..bkn nye aku nak sorok pas 2 carik len..da mmg tol kan kalo ta suke ckp..takan nak troskan gak,mmg hipokrik la aku kalo cam 2..tp c wan nie aku gram sgt2..thp gaban!!ta phm2 bahase..nyirap lak aku..ckp 10 kali pon ta phm2..wat aku btmbah nyampah lg ade ar..dasar tol!!!tp kerol nie die len cket la..ta cam mmt yg pnh aku cpl slom nie..akhr nye aku dpt gak owg yg bkn 1st time cpl..skepale gn aku..sng aku nak guraw,wat lawak cket..tp kalo c wan aku wat lawak cket pon kate aku nie loye brok..tnsyen je aku..tlalu romeo sgt pon nyampah gak!kalo gn kerol aku sntiase ade modal nak cte2..die ajak aku cpl tp aku tataw ar nak plh die ke x..aku tkot sgt kalo aku taley nk wat yg tbaek..last2 aku cpl gak gn die..arinie tarikh yg sgt2 istmwe..22 aribulan 2..mmg nie yg aku nak..i'll try my bez..nak jd cpl yg bek..lantak kowg ar zety zati aku mlz nk tnye2 kowg lu..aku cpl gn sape2 pon lntk aku ar..aku arap aku cpl gn kerol nie ley thn lame ar..kowg jgn nak bebel2 kat aku lg..kalo kali nie aku cpl ta lame,seriuosly aku ckp aku tros cpl gn penk aku..kot kowg la nak pkr aku ape pon..but nway..arinie aku epy sgt..lurb u la yayunk..mmuuuuuaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!huhuhu...22/2/2010

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails