22 February 2010

sabtu n ahad

ari cuti mmg mmbosan kan..tp time 2 la nak rehat ke ape ke..ley tdo lame cket..tade owg nak mara kat aku..kalo aku kat uma nak tdo alek pon susa,byk kije nak kne wat..kms uma la bsoh kaen la..cuci pggn lg..bse la 2 kije owg pmpn..da kwen nt camnie gak kan..arinie aku tdo kol5 pg..mai aii..2 pon taley tdo pon senanye..aku pkse gak mate aku nie..kerol da tdo awl mlm nie..tade sape nak tman aku..seb bek ar zati pon same gak ta tdo lg..dok gayot gn ali je..c zety lak alek uma die..so aku beduwe je ar gn zati..zety kate die alek sok sbb nak g knduri kwen kat dpn uma ktowg nieha..aku bgn awal pas 2 aku tdo alek..ngantok gaban doe..mak aii..smpai c zety alek pon aku ta sedo..seb bek aku tsedo time die ktok2 pn2 dpn uma..cam nak pcah,,cian aku ngk smpai kne pnjt paga nak g ktok pn2..ahahahah...pdn muke..da kol12 lbey..ktowg bciap nak g knduri..mlz nak msk,gpon mkck dpn da ajak g knduri uma die..cian plak kalo ta g..gpon ble ag nak msre2 gn jiran2 aku kan..??huhu..alek uma tb taley bkak la plak..tnsyen doe!!arinie sari ta ngk tb..dok ngadap game jela lam lptp..aku ngk cd cte high school 3 yg kak yati nyer smpai lptp aku taley nak restart..pehh..ta cam nyirap lak aku kan..mengong tol..cd nie mmg bwk virus kat lptp aku..tobat au tanak psng cd 2 dah pas nie..kalo yg baru bli 2 no hal ar..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails