27 February 2010

jumaat^^

aku da ciap2 nak alek uma aku yg tcinte..huhu..nga tgu mkck sara ciap..die nak tlg anta aku kat
ktm rawang..time ksh la..wat susa2 je..peh..arinie rmai gle owg doe..sume nye nak alek kmpg
kot..bse la cuti..ttbe ade mmt nsem msok pas 2 dok dpn aku lak 2..pndg2..wahhh..tp aku ta heran
pon..syg..u jgn jelez ey????i syg u sowg jerk tw..tamoh curang2 nie..huhuhu..tket aku ptot nye kol2
stgh rinie..ttbe aku dpt alek awal..bersyuko gak ar dpt alek awal..lo x..tataw la smpai kol bape..sah2
kol6 nye..nak jmpe syg aku rinie..die nak g mlake sok..sggh sgmt lu stay uma mmbe die..da alang2
jmpe la kan???1st date la katekan??heheh..lurb u la syg..mmuuaahhhh!!hmmm..nak ckp pe lg
ek???
da tade mende nak ngarot ar..nway aku juz nak ckp aku rndu kat syg aku jep..huhuhu..

26 February 2010

khamis..

arinie tade pape yg nak ckp pon..cam bse ar busan dok sowg2 lam blk nie..dak dowg nie cuti ag..juz wanna say aku rndu kat syg aku la..syg die sgt2..mmuuuaaahhh!!

25 February 2010

1st time arinie aku alek lmbt dari ofis smpai kol9 lbey kot..mmg pnt gle ar..gpon terpakse la tgu c iwan nie amek stiker tok spandok lmbt sgt..kol6 lbey baru smpai ofis..nie pon kain rentang yg da siap print lom amek lg..sok kot c iwan nie g amek..cstomer da ar nak urgent aje..so..ta ksh la alek lmbt pon..lgpon nek gn kak aiza..bkn nye alek sndr..ktowg wat kje kat luwa ofis nieha..coz nak gne ruang yg bsa nak tmpal stiker kat board..mmt cntraktor kat slah nie ta alek lg..dowg gn slamber badak dok mnempek lak kat gn ktowg..mai ai..nyebok tol la..tp ta ksh la..dowg sena nye spotng je..aku je yg igt dowg nie boye dok ngusha2..mengong tol..hahaha..dah la aku mlz nak cte pasl hal kje dah..huhhuhu

mlm nie pkck sara bli nasik aym la tok sume..akhr nye dpt gak aku mkn nask aym..nak tgu ko zety bli nsk aym aku jgn arap la..kmpunan aku smpai kwen..hahaha..mungik!!msg gn syg aku jap..die png pale la rinie..kcian..2 ar dok smpn rmbt pnjg2 nak watpe???bkn nye macho pon..hancos lg ade..nak klh kan rmbt aku la 2..aiicchh!!bya jela die rht..aku tw kalo dak nie tdo mmg takan sedo dah..sedo pon time aku da tdow..mmg bgz..

hmm..pe lag aku nak ngarot nie??da tade pape la..huhuhu..

hmmm..again???

again n again he said dat he miss me a lot..it very weird la..aku ta suke..dlu time cpl ta pnah lak die ckp die rndu kat aku pdhal jmpe kdg2 je..ntah la aku tataw pe nak jd gn die..die dpt tw aku da clash gn wan kot..hmm..ntah la..dlu die sngaje je ltk gmba ktowg yg kat lam train kat ms time aku gn wan lu..aku tataw la niat die pe senanye..tarok pix 2..cam nak renggang kan aku gn wan..mmg saje je nak wat aku gado gn wan..aku tw die mmg nk wat aku gado gn wan time 2..YE!KO DAH BERJAYE SGT2!!!!aku dah pon broke up gn wan..2 yg ko nak kan????ngaku jela..ko igt aku ptos gn wan ko ley dpt aku alek???jgn arap ar..aku takan cpl alek gn owg yg pena aku cpl..bg aku rnd syg ko 2 da tade mkne nye da skunk nie..aku mtk map la wey..dun try 2 get me back ok..i've somebody else..n aku tanak igt lgsg pasal ko skunk nie..aku bkn ape..aku mlz da ar nak pkr psl yg lpas2 nie..nak jd mbe aku jd je ar..ta plu nak mghrpkan pape gn aku..

kebosanan!~~

pehhh..busan gle dok sowg kat lam ofis yg da cam kat ktob sltan..cam dok lam igloo la plak..hahahha..sjok nak mampos..beku da tgn aku nak mnaip nieha..arinie dan sok aku kne kje sowg2 lam blk nie..dak zati gn zety da hlday..wat cuti sndr..jumat nie maal hjrah so cuti ar..aku nak alek uma aku..lame rase ta alek jmpe mak bpk aku..huhu..akak2 ofis nie dok glak2 kan aku lak kat luwa 2..kcian kate nye aku sowg..aku rase kalo aku sowg ag bez rase nyer..nak on9 gn spuas ati aku..line tenet pon laju...hahahha..jgn mara ar mbe aku yg cun2 nie..chewahh..nyampah lak dok puji..kahkahkah...td en azam masok dok smbg gn aku..en azam nie kre bos aku gak ar..cmpny nie ayh die nyer..mcm2 die tnye aku..pasl zety ade pasl aku ade psal c zati pon ade gak..hehehe..aku cte2 je ar busan2 lyn je bos aku nieha..alamak..owg yg plg aku nyampah skali dtg ofis la plak!!"abg" din..zati gn zety punyer..pasan nak mmpos..da baye bpk aku ley lg nak base dri 2 abg2 gn aku!!pale janggot ko!!!ta sedo dri tol!!!"abg" din mbe bos aku..nak gak die nyebok lam blk nie..die tnye pape lyn je ar..nak wat camner TERPAKSA!!!da ar en azam ade skali nieha..kunk kate aku nie kuwg ajo lak..nak wat muke bnci ak pon taley..aku sowg2 tnpe zety gn zati taley nak hntam die abs2an..adoyai..sabo jela..akhrnyer die bla gak..ffuuuuhhhh...lege gle aku..

rndu la kat die..arinie die kne outing wat kje kat luwa..taley nak chat lame2..adoyai..aku pon rndu gak kat mbe aku yg bname zety n zati..huhuuh..tanpe kowg aku da jd resah glisah..hahah..gli je blu ktiak aku dok puji2 nie..kahkahkah..
ttbe aku trigat kat mbe2 poly aku..iera syaza akak pikah ajiz neko miza mel..ala sume la 1 clz..rndu gle kat dowg..salu cntact kat fb jela..save crdt kot..hahaha...dok ngarot gn dowg ta busan..mybe time prac nie ktowg da jd mken rpt..dlu pon rapt gak ar..salu dok gado2..bse ar dok 1 uma 1 clz ta gado ta sah..gado jap je pon..pas 2 bek..taley lame2..hhehe..pasl clap aku gak..hopefully kowg mapkan la aku..aku pon da mapkan kowg..yg pasal kes maki2 2..hahahha..aku ta heran pon sena nye..da mmg slh aku pon..lek suda wat mke toye..kuikui..!luv u all vry much la..mmuuuaahhhhhh!!!!

mlm td kday ade msg aku die ckp die rndu aku..hahhhh????????(pnoh gn tnde tnye)die ade ajak aku kuwa lpk gn die..ntah ar..aku rase mken lame mken aku tanak knl sape ex2 aku..tmsokla 1st luv aku gn syukri lu..sume owg wat aku skt ati..lg2 c wan..dowg ade wat aku skt ati ke???mgkn la..tp mybe aku lg byk wat dowg cam 2 kot..lantak ar,aku da mlz nak pkr pasal sume 2..pe yg owg nak ngate pasal aku lantak ar..aku nie bkn nye jht sgt pon..kjam sgt ke aku nie????kalo ley aku nak ttp cte lame n bkak bku baru..da mlz nak igt mnde lpas2 nie..hmmmm..aku nak mtk map scare trttp wat wan gn kday..aku byk skt kan ati kowg..aku tw ar slame nie aku slp..n aku slp plh cpl aku..mmg saje nak kowg skt ati gn aku sena nye..sume nye pasal syukri wat aku jd cm 2..billion sory 2 both of u..ari 2 wan ade ckp yg aku da lupe kat die..n oweyz make him felt down..ckp aku ta phm die la..senanye die yg ta phm aku..mmg aku nak lupe kat die pon..nak igt die nak watpe???sbb die ex aku??ke aku nie 1st luv die..??aku ngaku mmg sume nye slh aku..dah la..aku mlz nak pkr..aku nyampah kat dri aku sndri..skunk aku nak fokus kat keje aku n my new life..wakakaka^_^

24 February 2010

slase^^

cam bse arinie aku kne masok ofis..keje keje keje..!!!busan tol acik dok ngadap keje yg same je..di smping dok on9 facebook akku nieha..hahah..die ade mslh ar rinie..kne repay 200 iggt tok tket cstmer..seb bek ar 200 kalo kne bya hrge full cane???700 lbey lak 2..mak aii..ta ke mampuih nak bayo nyer..nak bya 50 pon pkr 100 kali..tp nak cane kan..da nak slp..seb bek bos ok..take dis mistake as a lesson ok???
aahhhhhhhhhhhh!!!!!aku busan..tataw nak ngarot pe lg..ari2 aku dok ngarot..mak aih..arinie zety gn zati nak alek..sok zety nak grk g srwak dah..zati lak nak alek uma die..so tgl la aku sowg kat uma..tp aku nt lpk gn sara kot..tataw lg la..nak g uma die ta cam segan lak kan..ah,bya jela..nt pape hal aku cmfm la..sory zety aku nga dilema skunk nie..aku bkn nye ta pkr ko pon..tp ko kne ar gak pkr aku..hhahha..lek ar aku mlz nak bsng2..lntak la..kalo aku dok sowg pon bkn ade owg pdli pasal aku pon kan..kuikui..bajet lak aku nie..ceehh..nyampahh!!!
finally aku wat kptsan nak stay uma sara je ar..nak ajak die lpk kat uma pon cam segan je..ye ar uma ktowg nie bkn nye ade pape pon..pti ais pon tade..msk sndr ala kada je..huhu..da ar ujan lbt gle kat cnie..kalo nak alek bwk moto sah2 kuyop..c zety nie da bsg2 nak alek cpat tkot mak die smpai die ta ciap ag..last2 aku pnjm je kete c lan anta dak dowg nie alek..mmbebel je keje nye..adoyai..aku alek ar ofis smule nak amek moto..ngk2 en azam ade..die soh aku lpk ofis lu coz ujan..tgu ar aku kat ofis..dak2 ofis n akak2 kat cnie pon ta alek lg..lpk gn dowg ta cam gle2 lak kan..glak sakan dok ngusik aku..adoyai..ahahahha..kcian aku kne tggl sowg2 kat uma..hukhuk..aku nak alek je..gpon ujan tade ar lbt sgt dah..redah suda..alek aku mndi gak..dak2 nie da ready nak bla da..ptg nie kat area cnie kne sembor nyamuk
la..da la aku sowg2..ptot la aku nga mndi dga bunyi bsng kat luwa..mak aiii..seb bek aku smpat mndi pas 2 kuwa uma..da ar abg2 pst kshtan 2 pantau smpai lam uma skali..aduuhh..uma aku bbs nyamok ar..hahaha..cume kat blkg uma je rmpt2 ta tbs bb pn2 blkg taley nak bkak..psg kat blkg tgu time je nak msk..huhu..da setle pon dowg smbor..seb bek aku smpt kms brg aku nak g uma sara..tgu die gn mkck die dtg je amek aku kat uma..gpon sara ta pndai nak drive..sunyi lak dak2 nie tade..tb wat hal ag taley nak on!!mengong!!lantak ko ar..!aku da ciap tgu sara dtg je nie..huhu..mkck die smpai tros je grak..moto da smpn lam blk kosng kat bwh nieha..di smpn rapi oleh cik zety..hahaha..sggh supermarket jap mkck sara nak bli brg dapo..pas 2 lpk kdai mkn kat flat bunge raye..seb bek fam sara nie spotng gle..ley ar msok lam pale otak aku nie..heheh..tengz la sara..

23 February 2010

arinie..^^,

arinie ari isnn cam bse la aku kne masok ofis kol9..tgl lg sari je dak2 nie nk tglkan aku sowg2 kat uma..hukhuk..sdey2..tp ta ksh ar,tgl sowg g bgz kot..klmarin aku dpt tw yg nset c zety nie ilang..cian die taley msg melat..pdn muke gak ar sape soh g cabot tali nset 2..bek ta pyh psng..mengoonngg!!!1st time aku ngk die ta pgg nset..bya die rase cket camner ta dpt msg gn pkwe..hahahaha..(gelak gn sekuat ati aku!)salu nset 2 ta pnah lekang kat tgn..msg mmnjg..skunk baru ko tw!!

arinie kre tarkh pntg gak ar..kerol ajak aku cpl..tp ley ke aku cpl gn die??aku tkot je aku taley nak jge rltionship aku gn bek..yela slom2 nie pon aku pnah cpl gak,tp ta thn lame pon..sume nye sbb aku mmlh sgt..nak gak cari owg yg skepale gn aku,ta sku mat2 jiwang nie..cpl pas 2 ptos..pas ptos cpl alek..mengong aku nie!!aku men2 kan pasan owg ke??tol la kot..tp skurang2 nye aku tade ar nak cpl 2 3 4 owg skali gus..kalo aku cam 2 maybe la aku men2 kan pasan owg..tp kalo aku ta suke aku ckp..bkn nye aku nak sorok pas 2 carik len..da mmg tol kan kalo ta suke ckp..takan nak troskan gak,mmg hipokrik la aku kalo cam 2..tp c wan nie aku gram sgt2..thp gaban!!ta phm2 bahase..nyirap lak aku..ckp 10 kali pon ta phm2..wat aku btmbah nyampah lg ade ar..dasar tol!!!tp kerol nie die len cket la..ta cam mmt yg pnh aku cpl slom nie..akhr nye aku dpt gak owg yg bkn 1st time cpl..skepale gn aku..sng aku nak guraw,wat lawak cket..tp kalo c wan aku wat lawak cket pon kate aku nie loye brok..tnsyen je aku..tlalu romeo sgt pon nyampah gak!kalo gn kerol aku sntiase ade modal nak cte2..die ajak aku cpl tp aku tataw ar nak plh die ke x..aku tkot sgt kalo aku taley nk wat yg tbaek..last2 aku cpl gak gn die..arinie tarikh yg sgt2 istmwe..22 aribulan 2..mmg nie yg aku nak..i'll try my bez..nak jd cpl yg bek..lantak kowg ar zety zati aku mlz nk tnye2 kowg lu..aku cpl gn sape2 pon lntk aku ar..aku arap aku cpl gn kerol nie ley thn lame ar..kowg jgn nak bebel2 kat aku lg..kalo kali nie aku cpl ta lame,seriuosly aku ckp aku tros cpl gn penk aku..kot kowg la nak pkr aku ape pon..but nway..arinie aku epy sgt..lurb u la yayunk..mmuuuuuaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!huhuhu...22/2/2010

22 February 2010

sabtu n ahad

ari cuti mmg mmbosan kan..tp time 2 la nak rehat ke ape ke..ley tdo lame cket..tade owg nak mara kat aku..kalo aku kat uma nak tdo alek pon susa,byk kije nak kne wat..kms uma la bsoh kaen la..cuci pggn lg..bse la 2 kije owg pmpn..da kwen nt camnie gak kan..arinie aku tdo kol5 pg..mai aii..2 pon taley tdo pon senanye..aku pkse gak mate aku nie..kerol da tdo awl mlm nie..tade sape nak tman aku..seb bek ar zati pon same gak ta tdo lg..dok gayot gn ali je..c zety lak alek uma die..so aku beduwe je ar gn zati..zety kate die alek sok sbb nak g knduri kwen kat dpn uma ktowg nieha..aku bgn awal pas 2 aku tdo alek..ngantok gaban doe..mak aii..smpai c zety alek pon aku ta sedo..seb bek aku tsedo time die ktok2 pn2 dpn uma..cam nak pcah,,cian aku ngk smpai kne pnjt paga nak g ktok pn2..ahahahah...pdn muke..da kol12 lbey..ktowg bciap nak g knduri..mlz nak msk,gpon mkck dpn da ajak g knduri uma die..cian plak kalo ta g..gpon ble ag nak msre2 gn jiran2 aku kan..??huhu..alek uma tb taley bkak la plak..tnsyen doe!!arinie sari ta ngk tb..dok ngadap game jela lam lptp..aku ngk cd cte high school 3 yg kak yati nyer smpai lptp aku taley nak restart..pehh..ta cam nyirap lak aku kan..mengong tol..cd nie mmg bwk virus kat lptp aku..tobat au tanak psng cd 2 dah pas nie..kalo yg baru bli 2 no hal ar..

19 February 2010

aku bdk baru blaja

alow mbe2 aku sume..atas nsht mbe aku yg bname c zety nie akhrnye aku wat gak ar blog utk aku ngmpat2 ngarot2 carot2..hahaha..cam ta bse plak..pdhal ari2 dok wat lagu 2..kui3..ok la 1st skali aku nak cte pasal aku lu..mak bpk aku da kasi name yg bez sgt tok aku,fatimatul zariah..tp mbe2 aku pggl aku emma je..aku pon plek ar cane name "emma" nie boley wujud..pdhal tade kne mgene gn aku pon..musykil2..tp ta ksh la pape pon name gak..name nie ar yg byk bjase(bjase tok mbe2..huhu)..dlu aku nie jht cket..ske wat mende plek2..aku pon plek..ish3..tp 2 cte lame ar..skunk nie da jd ladies cket..so kne control abz ar dri atas smpai bwh..dlu aku sek kat area uma aku je kat felda selancar..kalo sape yg taw 2 taw ar..ta pena pon kuwa mrantau g sek luwa dari tmpat aku..tp sjak aku msok poly kat jb nie kuwa gak ar mrantau jaow cket..cket je kot..3 jam je..aku amek kos yg aku mnt gak la cket2 n trgin nak blaja,dip in graphic design..6 sem sumenyer..1st aku mnt lam biotek tp nk wat camner mn t grfk aku kuat cket dri biotek..so amek la graphic design..da abz 3 sem..skunk nga prac lak 1 sem kat rawang,selangor..sjak aku msok poly nie byk gak ar aku da blaja dri mbe2 aku yg tcnte n tsyg..hukhuk..dlu aku tataw psl mekap2 nie..bedak pon ta pena snth..so ats drgn mbe2 aku da pndai cket la bab2 mekap nie..tp aku tade ar cun ane pon..dok pasan comey je yg lbey..yg len habok tarak..hahah..mule jmpe dowg aku igt dak2 nie blagak ar bse ar ngk muke msng2 cam lmbu kne tndk idong (eh,yeke???tataw2)tp lame2 jd bez prend aku nie dowg senanye bek je (bkn nak puji nak ngate je.kui2)nway kpade kwn2 aku sume aku rndu syg kowg sgt2..mmmuuuaahhh!!!hope our pwendship will nver last 4eva..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails