26 December 2010

pulang ke JB

haih . balek sorang jugak la aku tadi . sampai kat terminal larkin ingat ada orang nak datang jemput . ceh . macam tak biasa pulak kan balek sorang sorang . padahal selama nie pon balek sorang sorang jugak . rasa macam ada orang janji janji nak datang jemput je kan . huhu . aku mimpi ke ek ? huhu . ngek la weyh . pape jela . da takda mood dah nie . huhu . :p haih . rasa nyesal la pulak kan balek awal pagi hari nie . macam orang bodoh dok kejar tiket awal pagi . beriya suruh aku balek awal awal . nak pegi sana lah sini lah buat tu lah buat ini lah . padahal kosong . hampeh . tade pape . huh ! kalau tahu tayah la aku beriya nak kalut kalut balek tadi . eeee . BONGOK !! geram ! kesian bapak aku la pulak kan . baru je nak makan aku da nak balek . haih . menyesal tak sudah ! huh ! lepas nie tolong la jangan berjanji pape dengan aku ya . huhu :) whatever la kan . 

25 December 2010

TIOMAN

tak sabar rasa nya nak pegi bercuti dengan mereka mereka yang tersinta 
huhu . 
with my sayang
cik zety dan en melaty
ana dan apai
sapa sapa yang nak pegi jom la join 
 menghabiskan masa cuti bersama
tak sabar kot
 3 FEBRUARI wait for us
huhu
=)
last semester yang sungguh bermakna


22 December 2010

HAPPY BIRTHDAY !

hari ni genap saya berusia 20 tahun . huhu . memang tak disangka la kan . na buat macam mana umur da meningkat . bak kata si dia "DA BOLEH KAHWIN DAH NI" hahha :) hari nie jugak birthday bakal mak mentua la . huhu . selamat ulang tahun kelahiran ye mak . oppsss . belum lagi ok . hehe . pape pon saya nak berterima kasih kepada yang tersayang dan tercinta MUHAMMAD KHAIRUL AZIZI sebab sudi sangat sangat mengajak pergi print semata mata nak kasik surprise . hhuhu . i love the roses n necklace . very nice and sweet sangat sangat . mekaseh ya sayang . mwah :) nanti upload pic sebab sekarang tersangat sangat la bz nak siapkan sketches n others assignments . buat kawan kawan yang sudi wish birthday saya . terima kasih banyak banyak la walaupun tak sempat nak balas . buat housemate tersinta ZATI ZETY PICHAN tengs . mwah mwah kat korang .buat makcik saya selamat ulang tahun perkahwinan yang ke berapa pon tak pasti la kan . pertama kali dalam hidup dapat bunga dari orang yang tersayang . wow . sangat sangat bermakna ! pertama kali dapat surprise yang macam nie . semua nya pertama kali la senang cerita . huhu . nak buat macam mana kan . rezeki nama nya . huhu . nway terima kasih buat semua yang wish saya pada malam ini . mwah :) sayang korang semua :) .

15 December 2010

HANYUT

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku
Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa


Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku
Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu 


Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka
Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

masalah masalah dan masalah lagi !

hmmm . gaduh lagi . entah la dah tak tahu nak cakap pe lagi la kan . biasa lah dah couple lama lama nie kan macam macam masalah timbul . ada jela mende yang tak kena . salah sikit pon nak merajuk . lambat sikit pon nak merajuk . haih . entah lah . dah perangai aku macam nie nak wat macam mana lagi kan . dah la kuat cemburu . cepat merajuk . cepat nak marah . haduh . fenin aku . tengok jela sampai bila baru nak ok . aku pon malas nak cara . malas nak mulakan . kalau dia dah bosan dengan aku pon nak buat macam mana lagi kan . depends la . decide jalan yang terbaik . aku nie pon bukan nya baik sangat . ramai lagi yang baik baik kat luar sana . yang cantik . yang cun melecun . tak macam aku . hampeh . takda pape . huh . aku tahu aku salah . minta maaf . kalau aku tahu la aku tak buat muka penyok aku semalam. haih . pape jela . takde mood nak wat pape . semua kerja tak jalan . rasa macam dah diabaikan . dah tak dipedulikan . and whatever la kan . haih . malas la pikir banyak . karang ada jela benda yang tak baik dalam kepala hotak aku nie . pape pon . saya nak mintak maap kat awak MUHAMMAD KHAIRUL AZIZI . saya bukan yang terbaik ~

12 December 2010

selamat hari tua AIN !

budak kat atas nie nama dia nur hidayatul ain . kitorang panggil dia ain jela kan . AIN SANI . ada tiga orang yang nama ain nie . haih . payah beno la kan . pape jela . 
tanggal 11 DISEMBER 2010 genap sahabat saya yang ini menyambut kelahiran beliau yang ke 20 . happy sweet 20 ain . moga panjang umur dan murah rezeki ya . aku je yang lambat lagi . dah nak hujung tahun baru nak lahir . huhu . 

29 November 2010

kelamaan ~

huh . lama gila rasa ta update laman aku nie . huhu . takde masa la . macam mana mau buat . bz memanjang kan . on9 pon jarang jarang je . haih . ok la tu je aku nak kasi tahu . sekadar mengupdate je . huhu

19 August 2010

pikir memikir .

susah hidop ada dua keluarga nie . yang satu camnie punya hal yang satu lagi macam tu punya hal . haduh . tensyen . dua dua nak kena jaga hati . tak tahu nak ngadu kat sapa . somebody please bawak aku lari jaow jaow dari dunia nie boley tak ? tak tahan la . ahaha . korang tak rasa apa yang aku rasa . so jangan nak suka suka judge aku macam macam ok ? raya nie tak tahu nak raya mana . macam tanak balek kampung je boley ? dua dua dok berebut suruh balek rumah masing masing . pas tu nak marah marah lak . lemah la siot . menyampah lak rasa . tak baik tak baik . ada masa lagi seminggu je lagi untuk aku buat keputusan . haha . rasa macam nak beraya kat taman cahaya masai jalan delima 2 je . ok gak tu . hahahaha

******************
pas raya nak kena pikir banyak kerja lak . event da start kena handle . sukan jabatan dengan viscom show . tema sedang dibincangkan . olahraga lagi MSP lagi final project lagi . haduh . penat penat . ada lagi bape minggu je da nak cuti sem . macam biasa cuti kitorang yang dulu start . no final exam . so just tebalkan telinga untuk assessment final yang suka na marah marah tu . haih . menyampah . aku pon da malas nak mengarot panjang panjang . penat nak menaip nie . senaman jari la katakan . haha . 
WHATEVER 

samat hari tuwe KDAY ! !

HAPPY BIRTHDAY TO ENCIK MOHD KHIDIR BIN JALIL 
moga panjang umur n murah rezeki
takde present tok ko tahun nie 
hahah
sory la der
ko janji nak datang kan hari nie ????
aku tunggu mesej ko
tak datang siap la kan
aku ugut nie
hahahah
selamat hari tua sekali lagi
aku tak sayang ko 
wek wek
jangan lupa taw taw 


05 August 2010

tade motif . saje . suke suke .

da lama rasa tak update laman aku nie . almaklumlah tengah busy sekarang banyak kerja nak kena siapkan . untuk final project lagi . huh . memang tensyen gilak la kan . asal ek naik sem nie makin malas gila nak buat kerja . aku menyampah la nak kena sketches sketches nie . lemau aku . haha . ahh persetan tu semua . ade aku kisah ke ? janji kerja aku siap sudah la kan . 

rindu la kat family . rasa macam nak balek tapi.... haih . susah susah . macam macam masalah melanda sekarang nie terpaksa la tahan lu niat nak balek . huhu . takpa la kan nak buat lagu mana lagi . lagu tu jela . haha . 

huh . da takda motif aku nak mengarut sekarang nie . da makin malas nak update . da malas nak belajar . tensyen dengan serabut otak da berguni guni tunggu time nak campak jaoh jaoh je . haha . rasa macam nak berhenti belajar pon ada gak nie . haha . tapi tak buley tak buley . sian kat bapak aku nanti . huhu . da ar da malas aku nak type panjang panjang . nak gi mandi sebab aku belum mandi lagi nieha . ada budak dah bebel bebel suruh aku gi mandi . haha . bagus bagus .


29 July 2010

SHIT !!

hmmm . geram gile aku . sakit hati . hmm . "janji" nak kuwa . penat je aku siap siap lincah lincah cepat cepat . last last tak kuwa pon . kalau aku taw awal awal memang jangan harap aku nak bersiap . hmmm . sakit hati sakit hati . pas nie tayah la ajak aku kuwa dah . tak tepati "JANJI" . aku benci "JANJI" . len kali jangan berjanji dengan aku kalau tak buleh nak tunaikan . memang aku bertambah tambah benci perkataan "JANJI" la kan . aaaahhhh . DAMN SHIT !!!! BENCI BENCI BENCI !!!!

23 July 2010

edit mengade

saje gedik gedik ayam dok upload pix budak nie 
edit edit sikit
saje gatal tangan 
nengok budak nie macam hensem je kan
wawawawa
tetibe na puji puji lak
sayang sayang
i baru pasan yang u nie hensem gak ek
da 5 bulan kapel baru hari nie i pasan
huhu
ada selit gambar u dengan sapit kesayangan u  tu
haih
tetibe rindu lak
weee~~





20 July 2010

kepada ENCIK "S"

mintak maap la aku terbaca lak ko nye status kat fb . bukan aku sengaja ey ? tetiba aku nak terasa lak macam ada ada kaitan dengan aku la pulak kan . ko jangan salah paham lagi sudah ar . haih . da bapa banyak kali aku dah cakap post post aku sume nie takde kena mengena langsung dengan ko . napa perlu ko nak terasa segala ? ada ke aku mention nama ko kat situ ? bukan ko sorang je yang wujud dalam dunia nie . haih . haih . sory la beb . wa memang takde niat langsung kot . tolong la jangan salah paham lagi . adoyai . penat ar aku camnie . tak layan kunk ko pikir aku nie macam macam lak . ok . ok . aku memang terasa gila dengan ko nye status tu . sebab aku pena marah marah ko kat belog aku nie . tapi tolong la . tak semestinya aku sumpah seranah tu nak tujukan kat ko . ok . ok . aku salah . dulu punya cite stop stop la wey . kan aku da cakap ITS OVER . dah tu yang ko nak terasa lagi pahal ?haih . musykil tol la . please la . aku takda pon suruh ko baca blog aku nie . nak baca baca jela n dun ever ever judge me badly . ok . aku memang jahat pon kan . dah tu ko tak puas hati dengan aku lagi ke ? aku pon kalau boleh tanak la ada kaitan langsung dengan ko . ko dah lama dah pon tak wujud dalam pale otak aku nie . aku tak maki maki ko pon kan ? ada ke aku sebut nama ko kat pos aku tu ?? ada???eh please la . dulu ko gak yang cakap tanak masuk campur hal aku . bila aku post someting jahat sikit ko nak terasa lak pahal ? haih . dah la wey . sory la kalau ada kaitan dengan ko hape ke kan . aku takda niat langsung nak cakap macam macam pasal ko . aku da tak amek tahu dah pasal ko . tak perlu la ko nak tuduh aku macam macam . tak semesti nya ko sorang je yang aku penah kenal . ingat sikit . sory la wey . aku malas da ar nak gaduh gaduh nie . ko dengan hidup ko aku dengan hidup aku la . jangan amek pusing la kalau aku nak cakap papa . aku pon tak hingin la nak amek tahu pasal ko . lantak la ko dok depan mata aku ke hape ke . ada aku kisah ke sekarang nie ? haih . da ar aku takmoh nak rosak kan mood ko mood aku . banyak lagi mende yang ko nak kene pikir kan . so pas nie kalau nak baca blog aku nie baca jela . jangan la nak judge papa . nie laman aku nak ngarot . so suka hati aku la nak post apa pon kan ? ok .ok . terlebih membebel pulak . sory la beb . wa takda niat pon . kalau ko terasa aku mintak maap banyak banyak la . pe yang penting aku tak cakap pasal ko pon . da ar malas nak type panjang panjang . ko pikir pikir sendiri la pas nie .

19 July 2010

tade mood

huh
aku nak jerit kuat kuat ar
aku nga geram giler babeng nie
tak tahu nak lepas kat mana
so 
belog kesayangan da jadi mangsa
sory sayang
haih
tak sengaje ouh
nak marah marah je rasa nie
almaklumla kan orang gila macam ak nie
memang bermasalah sokmo
tahu nak marah aja
pasal mende remeh pon nak kecah pahal kan?
asignment bertambun takley nak wat
apa macam?
sapa mau tulun bikin idea nak wat sketches?
pale hotak wa da hang
taley nak pikir pape
maybe kene hantuk hantuk pale kat dinding baru nak kuwa idea kot
hohohoho
mungkin la
ahh
pegi mampus la kan
susah tol hidup bermasalah nie
banyak mende nak kene pikir
sampai satu masa orang orang yang aku sayang pon jad mangsa
hmmmm
nak wat cane kan
so korang korang bek jauh jauh dari aku
jangan kawan ar dengan aku nie
jangan rapat rapat dengan aku
biar je aku sorang sorang
ko tinggal je aku
ok tak??
takpe 
ko bukan nye sayang aku pon kan?
huhuhu
da ar
maken lama maken ngarot lak layan pale otak mengong aku nie
hahhahaha
ADE AKU KISAH KE??
WHAT EVER LOSER!!

sakit jiwa hati limpa 2 !

hmmm
tade mood nak wat pape la wey
nak siapkan assignment pon tak buley
idea takmoh kuwa
banyak mende nak kene pikir
sumenye dok sesak sesak pale hotak
ah memang aku tensyen gile babeng la kan
banyak sangat mende mikir
nak tido pon ta buley
haih
pe sudah jadi sama aku
memang aku nie ditakdirkan hidup macam nie kot
sikit sikit pendam sikit sikit pendam
bagus bagus
sangat bagus
baik ko mati jela emma oit
tade sape nak nak ambek kisah pasal ko dah
hahahhaha
AKU TADE MOOD LA SIAK!
jangan kacau aku
ko pegi main jauh jauh ar bengong
jangan nak sebuk sebuk kacau hidup aku
wey bangsat ko paham bahasa tak?????



sakit jiwa hati limpa !

MOOD : tak puas hati gilak babeng !

rasa macam nak hempas hempas kepala kat batu besar
kasi mati cepat
wa dah tak tahan
nak jerit satu dunia
"PERGI KAU JAUH JAUH!!SHUUHHHH!!"
tapi apa je yang aku buley buat
nak cakap banyak pon tak buley
better keep silent than talk to much
what for??
ah
lu pikir sendiri la kan
wa nak marah marah apa wa dapat??
bikin wa lagi panas ada ar
bikin wa nak ngamuk
memang wa nak ngamok la kan
wa bencik gilak
lu orang memang suka bikin wa panas hari hari apa cita???
eh
AKU BENCI KO LA GILER!!!!
FULLSTOP!!

16 July 2010

suka suka . . .

TERASA
SANGAT SANGAT SANGAT
TAKPE
TAK KISAH
:)

mencuri tag !

1. Perkataan yg suka sebut :
DAH TU ? OPKOS LA !

2. Saya sedang mendengar :
BUNYIK UJAN YANG TURUN DENGAN LEBAT NYE . haih . na balek pon ta buley ma .

3. Mungkin saya patut:
BALEK UMA SECEPAT YANG MUNGKIN SEBAB WA DA LAPAR KOT

4. Saya suka :
opkos la TIDO TIDO DAN TIDO haha LAYAN TENET ONLINE FACEBOOK pegi kelas yang membusankan haha

5.Sahabat-sahabat baik saya :
awak kot . .

6.Saya tak paham :
kenape ada lagi orang yang suke nak bangga bangga diri . budjet vouge na mati . hah memang aku meluat tahap babeng la kan . 

7.Saya kehilangan :
pen aku yang banyak banyak dalam pencil box aku tu ! plek tol la . pantang bawak kuwa !

8.Ramai yang berkata : 
"bila nak bawak kitowang berjalan jalan nie ?" kata zety dan kawan kawan . hahahhaha .

9.Cinta itu adalah :
" subjektif dan positif (: " bak kata cik zety

10.Di suatu tempat, seseorang sedang :
berinternet sampai tak tido malam . tataw la sape kan . kadang kadang dok gelak gelak sorang sorang lam bilik atas


11.Saya akan cuba :
buat sume mende dengan sebaik mungkin


12.Ayat SELAMANYA membawa maksud:
aku tetap aku
selamanya anak mak bapak aku walaupun da berpecah belah
selamanya tetap FATIMATUL ZARIAH BINTI AHMAD SOPRI

13.Telefon bimbit saya :
 
Sony Ericsson kesayangan W200i . aku sayang gile kat fon aku yang nie . sampai button back aku susah na tekan sebab majok punye pasal dengar aku na beli fon baru . huhu .

14.Bila saya terjaga dari tidur : 
opkos la cek nset lu pas tu sambung tido balek kalo tade cls la kan

15.Saya paling meluat apabila :
ada orang yang ta reti reti bahasa ! gila bapak ar meluat tayah na cakap la kan . cakap sekali ta paham paham bahasa gak pahal ??


16.Pesta/Parti adalah :
wa tarak minat ouh .

17.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
hamster sara gn alip . huh . comey comey . yang sekor tu aktif gila suka dengki dengki dengan yan seko lagi tuh .

18.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
tiap detik saat minit jam hari minggu bulan n tahun tu sangat berharga ouh walaupun ade gak orang yang ta pandai na hargai masa nie . plek tol aku 


19.Hari ini :
aku geram sebab penat penat aku na datang kelas nye pasal dengan dok redah hujan nye last last tade kelas pulak . memang bikin wa panas la kan . semua mende wat aku panas nie pahal ???

20.Malam ini saya akan : 
aku nak tido . malas na kuwa tak kira la dengan sape sape pon kan 

21.Esok pula saya akan :
sok cuti ouh . hari sabtu . so . no plan lagi . tido je sehari buley tak ? huhu

22.Saya betul-betul inginkan :
orang yang baik hati tulun hantar kan aku balek uma 

23.Ketika saye lihat wajah saye di hadapan cermin pagi ini :
asal ade jerawat naik satu kat dahi aku nie ?pehh . tensyen !


24.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
 MALL! opkos !

25.Makanan Barat atau Jepun :
makanan yang ade kat malaysia nie . kalau buley yang mak aku masak ar kan .

26.Bilik yang terang atau gelap:
opkos la TERANG !! aku tak suke GELAP GELAP !

27.Makanan segera adalah :
maggi . yang wajib beli 

28.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
tunggu jap chan . aku na publish 1 pos nie . huhu

29.Siapa yang anda nak Tag?:
sape sape yang rasa diri dia tu rajin n busan sampai tak tahu na wat pe . dipersila la ye .

09 July 2010

mencuri time

saje gedik gedik kambing dok snap snap photo dalam kelas advert
wawawaw
bagus tak???
sambil buat proposal iklan sambil online
gambar gedik kami
nengok la sampai lebam !








TAMAT SUDAH !

29 June 2010

tade motif. . . ?

busan terbusan dan membusan
class petang nie abes awal
so time to bersuka ria sudah tiba
tapi tak jugak
assignment da mula bertimbun
wawawawawa
memang best la kan
huhh
dah lama gilak ta update laman aku nie
al maklumlah da mula membusy
dah tak tahu nak ngarot pe
so aku pon malas la nak update
wahhh
hebattt

adush
asal la malang hari hari
mende yang aku taknak jumpa tu la yang aku jumpe
haih
seekor lalat yang paling aku benci
oit oit
jangan salah paham ok?
i mean 'LALAT' tu
senyap senyap ouh
jangan kecoh kecoh
lalat tu sempurna
da macam manusia sejati
sejibik doe
ada mata ada hidung ada tangan ada kaki
cuma lalat tu terlalu "UNIK" sikit la kan
memang aku tersangat benci
hahahhaa
ada yang terasa tak??
harap harap tade la
sebab aku nie teramat la benci kat "LALAT" tu
almaklumla
lalat
sapa la yang suka kat lalat kan?
nanti boleh dapat penyakit pulak kalau dekat dekat

"weyh LALAT
ko tak boleh ke kalau tak wujud satu hari kat depan mata aku nie??
haih..musykil gilak aku
asyik asyik nampak muka ko je kan
aku benci gila doh
asal la ko nie dok bertempek je kat sana sini
asal nampak ko je aku rasa nak penyepak pon ada
aku benci nengok muka ko
so aku lari la jauh jauh
aduyai
kenapa la aku jumpa ko kat sini
memang bawak sial la kan
hahahahahaha
hah
tadi tu macam taw taw je kan aku ada kat mana
kat situ jugak la aku nampak ko
haih
mana pergi mesti ada ko
menyampah aku"

huh
kita tutup kisah pasal "LALAT" tadi
aku malas nak cerita pasal LALAT tu
nanti dia baca entry aku
hahahahaha
mampuih!!
eh eh
LALAT buley baca blog ke?
wah hebat
hahahhahahahhahaa

tahun nie da start balek sukan olahraga poli
wah
macam best jek kan
tapi aku da malas nak melarikan diri
opss
i mean
berlari lari
wawawawawa
da makin tua nie da tak larat nak lari lari
wah
hebat ke??
hahah
tahun nie MSP wat kat pahang
huhu
sapa sapa yang nak join tu join la
tapi hujung sem kot
time cuti
hoho
da tade idea nak ngarot ngarot dah
yang penting aku nak cakap
"AKU BENCI LALAT TUH"
hahahahahahahaha!!
WHATEVER LOSER!!

25 June 2010

post jela:)

dah lama ta update blog
so
dah tak tahu nak mengarot pe
yang penting sekarang aku dah balek poli yang tersinta
class pon dah nak start
so pas nie
memang makin bz la kan
bz online dalam class
hahah
macam biasa buat time sem sem lepas
memang bagus la kan
huhu
selamat ber blogging buat kawan kawan yang lain yerk
wawawawawaw

06 June 2010

malas rindu sayang

da online nie tiba tiba rasa malas lak nak update blog
huhu
nga melepak kat galeri seni n sastera
tempat kerja cik mira zainal abidin
haih
saya rindu sayang saya lah
dia tengah buat apa tu ye?
dia tak rindu saya ke?
besok dah nak balek kampung 
tunggu my abah tersinta datang
yay yay !
tak sabar rasa
dah lama tak balek jumpa family 
nak balek jumpa mama
mama mama
nanti masak sedap sedap taw
nanti i datang rumah ye?
kuikuikui
:)

02 June 2010

kepada MOHD KHAIRUL AZIZI


SELAMAT HARI LAHIR SAYANG(:
selamat menjadi tua dan tua dari i 
huhu
moga panjang umur n murah rezeki
sory hari nie da tak online ouh
tapi da set post awal2 lagi
time nie nga bersuka ria kat rumah
RUMAH ZETY
ok??
huhu
design ngarot2 lah yang kat atas nie
buruk buruk buruk
hergghh(:
nway 
muuuaaaaahhhhhhhhhhhh!
lurb u sayang


i kasi bufday kek nie kat u sayang
huhu
upload je
buat tak pena tahu pon
nanti naik poly jangan lupa tuntut hadiah kat i ok?
huhu

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRHDAY TO KHAIRUL
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
auuffff auuff
eh tade lilin ouh
lupe nak beli
huhuhu

mmmuuuuuaaaaahhhhhhhhhh!!

01 June 2010

harap maklum. . .



untuk dua tiga minggu nie aku tak kan update aku nye blog
almaklum la kan sedang bercuti
masa untuk merehatkan kepala otak
menyiapkan report yang bertimbun n bertambun tuh
no more online time
no more facebook
no more blogging
no more myspace (euuwww layan ke?kadang kadang ouh)
kalau online tu maybe bukan aku la
hantu aku kot
kuikuikui
boleh caya ke??
huhu
percayo lah sobab line sudah tiado
line "CURIK" biasa la kan
wakakaka
tak baik ouh
ish ish
tu je aku nak inform kat sini
tunggu aku balek JB nanti ar baru menggila online semula
kalau rajin la kan
huhu
sem 5 sem busy pulak
ADE AKU KISAH??

ok ok aku tujukan lagu nie khas buat semua yang sudi membaca blog aku
"apa motif?"
tataw la kan
saja menggilak di malam hari



31 May 2010

thanks to all..:)D

hari yang ditunggu tunggu sudah pon tiba..wawawawawa..tak sabar rasa nak berambus dari sini..nope..i mean nak keluar dari ofis nie la..tapi nanti rindu rindu dengan semua pulak macam mana?huuu~terima kasih semua sebab sudi layan kerenah kitorang kat sini..yang paling utama sekali to akak yati la sebab banyak kasi kitorang kerja kasi penuhkan buku report kitorang ni..huhu..lan pon sama sebab selalu kasi aku pinjam kereta nak pergi tapau nasik kat kedai aziz n beli mee rebus kat kedai tepi jalan tuh..hari ni lan tak datang lak cuti pas kenduri kahwin adek die hari sabtu baru ni..to sara pulak terima kasih sebab selalu ajak pergi jalan jalan KL pas tuh belanja makan lagi..eh..pakcik yang belanja kan?huhu..akak aiza pulak aku nak ucapkan terima kasih sebab tiap tiap hujung bulan kasi kitorang cek gaji..hari ni ofis nak bawak pergi belanja makan kat mana pon aku tak tahu..maybe kat aziz kot..DASAR!..huhu..nway thanks bery bery much sebab sudi nak buat majlis perpisahan tok kitorang..huu~sedih sedih nanti tak boleh jumpa semua semua dah..tapi aku dah tak sanggup nak dok lama lama lam ofis ni..seksa menanggung derita..kahkahkah


ok ok stop kat sini..nak upload kenangan kenangan kitorang time prac..time nie akak aiza belanja kitorang sebab dapat komisyen sikit dari costumer..makan besar kat salam sentosa..waaaa~







snapin menggilak n menggedik





*eh..tersesat snap gambar en azam n en mazlan lak*





time kenduri kat rumah lan..tema hijau kot..









yeah..yang terakhir sekali pix aku yang sengal plus poyos nak mati woo
haha
:)
nengok la sampai korang busan muntah pink
wawawawa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails